Frans Bauer schaamt zich kapot voor zoon

Show & Tel
Frans Bauer schaamt zich kapot voor zoon
Show & Tel

Frans Bauer schaamt zich kapot voor zoon

Frans Bauer schaamt zich kapot voor zoon

Het gebeurt toch vaak, zo'n generatiekloof tussen ouder en kind. Zo ook bij volkszanger Frans Bauer, die gisteren de fout maakte om bij zijn zoon in de auto te stappen. Daar wist hij toch even niet wat hem te wachten stond.

Galmende muziek

Vorige week stond hij zelf nog te rappen in het tankstation, en dit keer heeft zoon Frans junior de teugels in handen. Zoals bekend is fabriceert Frans zelf vooral volksmuziek. Toch lijkt het erop dat de muziekvoorkeur van zoonlief totaal verschilt met die van zijn vader. Terwijl Frans en Frans Junior samen over de snelweg sjezen galmt het nummer Weer een Nieuwe Boete van Romeijn door het statusblik. Nog steeds categorie Nederlandse muziek, maar toch even heel wat anders dan de muziek die Frans Bauer zelf maakt.

Help!

Aan de gekwelde blik van Frans senior te zien is het voor hem dan ook een pijniging om aan te horen. Hij schrijft bij de video die hij vanochtend online gooide op zijn Instagram : 'Help!! Wanneer je een keertje meerijdt met je zoon...'

Oud en jong

Arme Frans. Gelukkig staan zijn volgers hem bij. Zo reageert iemand: 'Ik ken dat😅 Bij ons zijn het dochters. Tis niet veel beter' en iemand anders 'Ja Frans de worden ouder he daar kunnen we niet best tegen zo'n muziek we horen liever jou zingen'. Duidelijk wel alleen mensen die in dezelfde leeftijdscategorie als de volkszanger vallen.

Realityserie

Verder loopt het gelukkig wel soepel bij de familie Bauer. Ze zijn op dit moment in gesprek met AVROTROS over een nieuwe reeks van de realityserie De Bauers. Deze was voor het eerst op televisie te zien in 2003 en werd daarna herhaald in 2006 en 2007. En nu dus misschien weer met vier véél oudere zoons. Aan zijn laatste video te zien is dat niet altijd iets positiefs voor Frans.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties