Montana Meiland haalt keihard uit naar Frans Bauer

Show & Tel
Montana Meiland haalt keihard uit naar Frans Bauer
Show & Tel

Montana Meiland haalt keihard uit naar Frans Bauer

Montana Meiland haalt keihard uit naar Frans Bauer

De Meilandjes hadden hun handen vol deze week: het noodlot sloeg toe toen de gemeente Noordwijk de dag voor de opening van nieuw pension Code Rose besloot hun toch geen vergunning te geven. Nu komen ze opnieuw langs in het nieuws door een redelijk vreemde uitspraak van Montana Meiland.

De lelijkste man

De Meilandjes staan er ondertussen al om bekend een waar gevoel voor business te hebben, en dat maakten ze weer waar toen ze een echte scheurkalender uitbrachten genaamd 2023 met de Meilandjes. Hierin worden toch wat vreemde uitspraken gedaan. Op een van de pagina's valt te lezen dat Montana Frans Bauer 'de lelijkste man' noemt.

Rare Frans

Hier komt Montana nu op terug in weekblad Weekend, en zegt ze: 'O ja, dat heb ik gezegd... Waarom? Dat weet ik niet. Ik had dat al van kleins af aan, dat ik bij hem dacht: 'wat een rare man'. Die vraag kwam langs voor de kalender en dat antwoord kwam bij mij naar boven.'

Relatiebreuk

Montana maakte vlak voor de jaarwisseling bekend dat ze na 8 jaar uit elkaar is met Dirk Hoogstraten. Dus ze is op het moment aan het nadenken over de toekomst. 'Ik ga niet ontkennen dat ik weleens de gedachte heb: de tijd tikt. Aan de andere kant, ik ben nog geen dertig. Misschien loop ik volgende week wel iemand tegen het lijf van wie ik helemaal hoteldebotel ben.'

Wat wilt Montana?

Waar ze dan wel naar op zoek is? 'Waar ik nu als eerste aan denk qua uiterlijk is George Michael of zo. Zo cliché, ik weet het. Weet je, als ze maar een beetje groot zijn, niet te klein. Dat is dan zo onhandig, met hoge hakken en zo. Dat is altijd wel een dingetje.' Arme Frans valt dus duidelijk niet in het rijtje 'groot genoeg'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN