Gaat Louisa Janssen Nederland vertegenwoordigen aankomend Songfestival?

Show & Tel
Gaat Louisa Janssen Nederland vertegenwoordigen aankomend Songfestival?
Show & Tel

Gaat Louisa Janssen Nederland vertegenwoordigen aankomend Songfestival?

Gaat Louisa Janssen Nederland vertegenwoordigen aankomend Songfestival?

Nadat terreurkoppel Mia Nicolai en Dion Cooper dit jaar de reputatie van ons land te grabbel gooide, kunnen we nu enkel nog dromen van een perfecte zoete wraak in 2024. Een nationale schat met de stem van een gesmeerde nachtegaal. En het lijkt alsof onze gebeden zijn gehoord: niemand minder dan Louisa Janssen heeft een nummer ingestuurd naar het Eurovisiesongfestival.

Het rijstveld in

Louisa kennen we natuurlijk van Echte Meisjes in de Jungle, waar ze met haar scherp geslepen acrylklauwen haar overlevingsinstinct zou gaan testen in de bossen van Laos. Helaas kon de kijker al gauw weer afscheid nemen van deze beeldschermspetter. Tijdens een woordenwisseling met Esmee Ipema, schoof ze de influencer regelrecht het rijstveld in en trok ze nog net niet haar arm uit de kom. De productie dwong Janssen om direct te vertrekken.

'Haat en pestgedrag hoort bij mijn leven'

Het is te hopen dat Louisa net zo behendig is met een microfoon, als dat ze is met het toetakelen van influencers. In dat geval zitten we gebakken.

Op Instagram deelt ze haar grote onthulling: "Zo het is de deur uit ! M’n lied voor het songfestival. Ik weet dat de deur open staat voor heel Nederland en voor mijn gevoel op een kier en dat de kans klein is, maar heb het in ieder geval geprobeerd, nu hopen op een mooie mail van de tros , zo niet dan heb ik er zeker vrede mee en ga er gewoon vanuit dat er vele betere mooie zangers en zangeressen zijn. Ik zeg maar zo er is altijd iemand mooier en beter, maar ik weet van me zelf dat ik een goed hartje heb." Aldus de rijstveldworstelaar. Ze vervolgt: "Ik zei altijd volg je dromen, een ander doet het niet voor je, de meningen zijn verdeeld, haat en pestgedrag hoort bij m’n leven dus daar kan ik wel mee omgaan, nu gewoon afwachten en hopen op een wonder"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties