Gebit Martien Meiland brokkelt compleet af tijdens het klussen

Show & Tel
Gebit Martien Meiland brokkelt compleet af tijdens het klussen
Show & Tel

Gebit Martien Meiland brokkelt compleet af tijdens het klussen

Gebit Martien Meiland brokkelt compleet af tijdens het klussen

In de nieuwe aflevering van Chateau Meiland was gisteren wederom te zien hoe de Meilandjes, suprise suprise, aan het klussen zijn. Niks bij deze familie gaat natuurlijk zonder slag, stoot of geschreeuw. Zo heeft Martien dit keer niet alleen te kampen met honden die hun grote boodschap op de vloer draaien, zijn gebit begint ook opeens te protesteren.

Aan de woning van Montana moet nog ontzettend veel gedaan worden als ze binnen een maand haar intrek wilt nemen. Om het arme kind een beetje uit de brand te helpen besluiten Martien, Erica en Maxime een dag bij haar aan de slag te gaan.

Afgebroken kies

Martien zeurt dat hij zijn "wondersponsjes" thuis heeft laten liggen en dat hij zonder warm water nooit de tent proper en rein krijgt. In ieder geval neemt hij wel even de moeite om er een stofzuigertje doorheen te halen. Maxime begint ondertussen als een behulpzame knecht de vloer te dweilen. Alleen ontgaat haar één klein cruciaal obstakel: de afgebroken kies van Martien die nog op de tegels ligt.

'Waar is mijn tand?'

Martien komt binnen en beseft dat Maxime zijn tand heeft opgeveegd. "Oh, nou is mijn stuk kies weg. Oh, wat erg!" Maxime zegt dat ze daar niks vanaf wist en wilt weten wat er is gebeurd. "Ik kwam hier vanmorgen en ik dacht: wat voel ik in mijn mond? Ik dacht eerst dat het een stukje tegel was. Maar daar glimt het te hard voor."

Montana weet de kroon uiteindelijk weer op te sporen. "Oh, dat is het!" Als een roofvogel duikt Martien erop af. "Dit is het begin van het verval,'' stelt hij. Maxime vraagt of er nog garantie zit op zijn afgebrokkelde kunsttand. "Nee, natuurlijk niet. Dat ondergebit is hartstikke oud." De prehistorische kiezen van Meiland komen dus helaas niet meer in aanmerking voor een 'niet goed? geld terug'-vergoeding. Je bekijkt het hele fiasco hier.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties