Het hele leven van Maxime Meiland blijkt nep

Show & Tel
Het hele leven van Maxime Meiland blijkt nep
Show & Tel

Het hele leven van Maxime Meiland blijkt nep

Het hele leven van Maxime Meiland blijkt nep

Maxime Meiland stapte vorig jaar juli in het huwelijksbootje met Leroy Molkenboer. De beste man is in te huren als freelance cameraman via zijn zogenoemde eenmanszaak 'MediaMollie'. Een droom van vele vrouwen is natuurlijk een vent die smeuïge instagrammable kiekjes van je kan schieten. Maxime heeft toevallig zo'n privé paparazzo aan de haak geslagen, maar dit leidt nog wel eens tot héél bedriegende beelden.

Hier klopt iets niet

Op insta plaatst Molkenboer een op het eerste gezicht vreugdevol familieportretje. De kinders bungelen op een schommel en Maxime en Leroy duwen ze op en neer. Maar de oplettende kijker ziet meteen dat er iets niet klopt: de rechter pilaar van de schommel is aan de onderkant zo goed als verdwenen en het lijkt alsof er iets met Photoshop is weggemoffeld. (Even één keer naar rechts swipen hieronder.)

Toch niet MediaMollie bellen

Maxime gaf ooit toe dat het haar grootste angst is om mollig voor de dag te komen, dus mogelijk heeft ze haar man wat instructies gegeven om haar derrière te bewerken. Al lijkt het er meer op dat er iets of iemand naast haar stond en degene eruit is geknipt. Een derde dochter waar we niks vanaf weten? Een passerende Haematopus Ostralegus (gewoon een ordinaire strandvogel) die geen portretrecht verleend? Een oppaskind met een niet zo fotogeniek bekkie? Het blijft onduidelijk. Wel kun je nu je vraagtekens zetten achter de vakkundigheid van Molkenboer. Binnenkort plannen om een filmpje te schieten? Misschien toch niet MediaMollie bellen.

Waar is dit?

In de comments is het ook meerdere volgers opgevallen dat het knutselwerkje van Leroy niet de schoonheidsprijs verdiend. Een naïeve strandliefhebster vraagt nog: "Wat leuk, waar is dit?" Waarop iemand met een scherpe blik reageert: "In Photoshop."

Iemand anders: "Wow, wie heeft deze foto's bewerkt?" En nog iemand: "Maxime haar been is weggeshopt op foto 2." De komende tijd zal het waarschijnlijk niet storm lopen bij MediaMollie.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties