Gerard Joling openhartig over kinderwens: 'Wil mijn zangzaad verkopen'

Show & Tel
Gerard Joling openhartig over kinderwens: 'Wil mijn zangzaad verkopen'
Show & Tel

Gerard Joling openhartig over kinderwens: 'Wil mijn zangzaad verkopen'

Gerard Joling openhartig over kinderwens: 'Wil mijn zangzaad verkopen'

Van het liefdesleven van Gerard Joling is eigenlijk bar weinig bekend (op het ongewenst betasten van heteroseksuele knapen na). Hij lijkt eigenlijk die eeuwige, kinderloze single in pailletten. In gesprek met 100%NL Magazine doet de paradijsvogel nu eindelijk een boekje open over zijn romances én zijn ambitie om zijn genen door te geven.

Privacy

Waarom weten we eigenlijk niks van de relaties van de Ticket To The Tropics-stoot? Geer blijkt gewoon een meester in de geheimhouding. Hij vertelt dat hij in ieder geval al langere tijd geen vaste relatie heeft gehad. "Maar sowieso heb ik dat altijd uit de publiciteit weten te houden."

Als Gerard een nieuwe man in zijn leven zou krijgen, zou hij deze simpelweg niet in de media laten zien. Hij hecht erg veel waarde aan de privacy van zichzelf en zijn partner.

Kinderwens

Er is in ieder geval een plekje vrij in het warme nest van Joling: "Als er een vogeltje naar binnen vliegt, laat maar komen!" Maar ook als single verveelt Gerard zich geen seconde. "Ik heb het heerlijk en ben absoluut niet eenzaam. Ik heb fijne vrienden, buren en familie om me heen.”

Heeft de zanger dan geen kinderwens? Hij vertelt dat hij wel eens de kans heeft gehad en er ook serieus mee bezig is geweest, maar dat het er toch niet van gekomen is. “Altijd kwam er iets tussen, of het antwoord was uiteindelijk nee.”

'Mijn zangzaad verkopen'

Of hij spijt heeft van het feit dat hij geen kinderen heeft, dat weet hij nog zo net niet. “Mijn zus heeft drie kinderen, mijn broer heeft er vier, die hebben zelf alweer kinderen. Ik ben dol op ze, altijd geweest, maar ik vind het wel goed zo."

Maar als hij ergens zijn magische mannensaus kan verpatsen, denkt hij er nog eens overna: "Als ik het oude zangzaad nog ergens kan verkopen, natuurlijk. Je weet nooit oe het loopt! Geluk zit in een klein hoekje.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties