Gio Latooy zwaar in de problemen na gevaarlijke autovlogs

Show & Tel
Gio Latooy zwaar in de problemen na gevaarlijke autovlogs
Show & Tel

Gio Latooy zwaar in de problemen na gevaarlijke autovlogs

Gio Latooy zwaar in de problemen na gevaarlijke autovlogs

Het noodlot is toegeslagen: vlogger Gio en zijn vriendin Jade Anna zijn voor de vijfhonderdste keer uit elkaar. Dit betekent natuurlijk ook dat Gio hier flink zijn slagje uit kan slaan wat betreft online content. Dit alleen niet zo handig als je 100 KM per uur huilend over de snelweg rijdt. Het OM heeft in ieder geval een appeltje te schillen met Gio.

Social media

Een week geleden verscheen de break-up video online. Voor de context: Jade Anna heeft zo'n 994.000 volgers op instagram en 1,6 miljoen op TikTok en is daarmee een van de meest succesvolle influencers van Nederland. Gio trekt ook heel wat bekijks met 1,3 miljoen abonnees op YouTube.

Verrot schelden

Van Vliet en Latooy willen hun volgers vooral meegeven dat ze vrienden willen blijven en ze verder geen ruzie hebben. Toch maakt dat het ook juist lastig. "Het maakt het wel makkelijker als je elkaar haat’’, aldus Jade Anna. "Ik zou liever eigenlijk Jade helemaal uit willen schelden, verrot willen schelden’’, reageert Gio. "Dat we in één keer klaar zijn ermee.’’

Asociaal en levensgevaarlijk

Gio filmt dus ook regelmatig vlogs vanuit de auto, en verkeersdeskundigen bestempelen dit rijgedrag als asociaal en levensgevaarlijk. De recherche onderzoekt momenteel alle video's op overtredingen, maar het is een tweede of de vlogger ook daadwerkelijk vervolgd gaat worden: 'Het is op basis van de beelden die we nu gezien hebben heel lastig om iemand te veroordelen, omdat ook vastgesteld moet worden of die beelden authentiek zijn'.

Reden van break-up

Ook werd bekend dat het hele spektakel blijkbaar niet zo onschuldig was als initieel werd gedacht. Juicequeen Yvonne Coldeweijer maakte namelijk bekend dat het stel uit elkaar ging omdat Gio vreemd was gegaan met de Rotterdamse OnlyFans meid Mdemma. Gio zou na het uitgaan met haar naar huis gegaan zijn, voor een trio. Dit kwam er niet van, bezopen Gio voelde zich schuldig en ging midden in de nacht naar Jade Anna, die slim was en het uitmaakte met de Youtuber.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties