Gordon over Gerard Joling: "Jezus, hij doet me zóveel pijn!"

Show & Tel
Gordon over Gerard Joling: "Jezus, hij doet me zóveel pijn!"
Show & Tel

Gordon over Gerard Joling: "Jezus, hij doet me zóveel pijn!"

Gordon over Gerard Joling: "Jezus, hij doet me zóveel pijn!"

Er was een tijd dat Gordon samen met Gerard Joling aan zijn grootste tv-imperium ooit bouwde. Het programma dat hij met de zanger maakte, namelijk Joling & Gordon over de Vloer, was een daverend succes. Kijkers beseffen nu dat Goor eigenlijk helemaal niet zo lollig is zonder zijn schaterlachende collega. Gordon zelf mist zijn partner in crime ook, maar tegelijkertijd doet hij hem 'zóveel pijn.'

Weet je hoeveel succes wij hebben gehad?

Voordat Goor verdween als een dief in de nacht en zijn digitale voetsporen wiste, schoof hij nog aan tafel bij de podcast Doorzetters. De aflevering werd vlak voor zijn dramabreuk met de Australische goudgraver Gavin Rozario opgenomen. Hierin vertelt Gordon af en toe heimwee te hebben naar de goede oude tijd met Joling. “Ik mis Gerard ook. Natuurlijk. Weet je hoeveel succes wij hadden? Weet je hoeveel we gelachen hebben? Hij realiseert zich half niet hoeveel succes wij hebben gehad.”

Jezus, dat doet zoveel pijn

Ondanks dat Goor zijn gierende gabber mist, is hij toch diep teleurgesteld in hem. “Van de week las ik een artikel – althans, dat stond op een of andere site, De Telegraaf of het AD – waarin hij zegt: ‘Nee hoor, naar de bruiloft van Gordon kom ik niet. Ik ga nog liever naar een begrafenis. Ach, dat wordt helemaal niks!’ Het ging maar door. Alleen maar… Ik denk van: Jezus. Dat doet zóveel pijn!”

Beschadigde relatie

Hun vriendschap heeft flink wat deuken opgelopen. “Luister, ik heb vorig jaar nog bloemen gestuurd bij het overlijden van zijn moeder. Dat vind ik als vriend en collega niet meer dan terecht. Dat heeft hij overigens bij het overlijden van mijn moeder nooit gedaan. Toen hadden we ook ruzie.”

Wanneer hem wordt gevraagd of hij Gerard daarom haat, antwoordt hij sportief: “Ik ben iemand die nooit haat zal dragen. Haat is geen optie bij mij. Je zal ook nooit boos moeten blijven voor de rest van je leven, dat was ik ook niet.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties