Gordon beledigingen spuugzat: 'Ik ben geen narcist'

Show & Tel
Gordon beledigingen spuugzat: 'Ik ben geen narcist'
Show & Tel

Gordon beledigingen spuugzat: 'Ik ben geen narcist'

Gordon beledigingen spuugzat: 'Ik ben geen narcist'

Voorheen deelde Gordon alles op Insta voor wat aandacht. Van zijn ontplooiende kalverliefde, naar de razendsnelle verloving, tot de resterende ravage: alles werd online gedocumenteerd voor jan en allemans neus. Maar nu hij eindelijk de portie aandacht krijgt waar hij zo naar verlangde, bevalt het hem opeens niet meer. Zijn Australische ex-liefje heeft namelijk een boekje over hem opengedaan en sindsdien krijgt Goor bakken kritiek.

Radiostilte

Nu de lovestory tussen Goor en Gav officieel is beeindigd, heeft de zanger zich opnieuw teruggetrokken. Gavin meet het drama groot uit in een interview met Privé, terwijl Gordon weigert met de media te praten. Inmiddels heeft hij zelfs zijn Instagram verwijderd. Maar voordat deze radiostilte aanbrak, was Gordon nog te gast in een podcast.

Ik ben geen narcist

"Dat ik een narcist ben en een aandachtsgeile cokejunk en weet ik veel wat allemaal. Dat zijn heel pijnlijke beschuldigingen,'' vertelt hij in de podcast Doorzetters. "Als al dat soort vreselijke dingen worden gezegd over je en dat je je niet kan verdedigen, dat je je mond moet houden, omdat mensen zeggen: ‘Niet reageren, sta erboven.’ Maar jongens… Dat kost je je vreten gewoon!” Podcasthost Ruud Hendriks denkt dat het allemaal wel meevalt: “Er worden toch over andere mensen ook verschrikkelijke dingen gezegd? En die zingen ook gewoon door.” Gordon is van mening dat het allemáál schadelijk is.

Geen spoor van Goor

Afgelopen weekend was Gordon nog bij de Formule 1-race in Azerbeidzjan en verschijnen er feestende foto's online van hem, dj Don Diablo en prins Bernhard. De dag erna verdwijnt hij van Instagram. Zijn vrienden zien dit als een reden om zich ernstig zorgen te maken. Het schijnt dat Don Diablo, die Gordon meenam om hem op te vrolijken, in zijn eentje is terug gevlogen naar Amsterdam. Wat betekend dat de gebroken hart-patiënt nog steeds in Baku zou moeten zitten. Wat hij daar verder uitspookt is helaas niet meer te volgen op zijn sociale media.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties