Hofman-broers zwaar onder vuur voor het schelden met dodelijke ziektes

Show & Tel
Hofman-broers zwaar onder vuur voor het schelden met dodelijke ziektes
Show & Tel

Hofman-broers zwaar onder vuur voor het schelden met dodelijke ziektes

Hofman-broers zwaar onder vuur voor het schelden met dodelijke ziektes

Rijk en Sam Hofman, de bloedverwanten van BOOS-gigant Tim Hofman, zorgen met hun controversiële podcast voor steeds meer ergernis. De broeders zouden overmatig met het woord 'k*nker' strooien en tot op heden niet zijn aangesproken door Tim, die er normaliter als de kippen bij is om iemand op zijn of haar zondes te wijzen.

Het is mogelijk de meest gehate podcast van het land: Broers, van de broertjes van Tim Hofman. Hierin hebben Sam en Rijk laatst Dries Roelvink doodgewenst. Dit zorgde voor grote ophef en een diep teleurgestelde reactie vanuit Donny Roelvink. Mocht het doodwensen van popicoon Dries je als luisteraar niet doen afhaken, dan is het wel het structurele gescheld met k*nker wat je uiteindelijk bloedende oren bezorgt.

'En ik dacht: k*nker!'

Alleen al in de nieuwste aflevering laten de broers meer dan twintig keer het woord 'k*nker' vallen. Als het bijvoorbeeld gaat over het legaliseren van wiet in Thailand, zegt Rijk: “Dan werden mensen weer vrijgezet en die kregen kilo’s wiet terug van de overheid. K*nker. Dat is zo grappig!” Of over zijn bezoek aan de kapper: “Het is zo k*nkerwit met rode vlekken. M’n eigen kleur komt er gewoon weer doorheen.” Toen hij getuige was van geweld tijdens het uitgaan: “En toen kwam bepaalde bewaking aan. Ik zweer. Die dachten dat ze echt aan het vechten waren. En ik dacht: k*nker.”

'K*nker, ik moet het hiermee doen'

Het houdt niet op. Vervolgens gaat het over de film Bro’s Before Hoes: “In die film zie je dus de dollo van Daniel Arends. Zo, die is k*nkergroot.” Even later is Rijk gefrustreerd omdat hij een boete heeft gekregen voor het rijden door rood. “Ik dacht, op wie de f*ck wacht ik? K*nker, hé. 90 procent van Nederland komt door die 300 euro gewoon echt in financiële problemen. Waar slaan boetes op? Waarom zijn ze zo hoog?”

En hij walgt van zijn bedpartners die opeens hun make-up eraf halen: “Nee, maar shit, dan werd ik wakker en dan dacht ik: ja, maar k*nker, ik moet het hiermee doen.”

'What the k*nker-f*ck'

Maar het is niet enkel kommer, k*nker en gekwel. Sommige dingen zijn ook k*nkerchill. Zoals het cadeautje dat Sam kocht voor zijn broer Tim. Het was exclusieve kunst, waarvoor hij werd ingeloot. “Ik schrijf en ik kreeg ineens een mailtje. Ik zo: k*nkerchill. Stond in dat mailtje: je bent het geworden.”

Even later blijkt dat het cadeau iets te prijzig is. Sam: “Hij zegt: ‘10.000 dollar.’ K*nker! Ik zo, aan die lijn zo helemaal stil, ik k*nkerhard zweten. Ik zo: k*nker, nou snapte ik wel dat hij allemaal foto’s wilde. Ja, ik schrok me helemaal de k*nker. What the k*nker-fuck. K*nkerzooi.” Wat Rijk daarvan vindt? "K*nkergrappig!"

Over Mijn Lijk

Het juicekanaal Juice Channel deelt een reactie van een volger, waarin wordt verwezen naar het tv-programma van hun broer Tim. “De Hofman-broers hebben sowieso weinig empathie. Ze vloeken non-stop met k*nker in hun podcast en YouTube-video’s terwijl hun broer Tim Over Mijn Lijk presenteert over terminaal zieke kankerpatiënten,'' schrijft deze.

De volger vervolgt: “Blijkbaar kunnen zij zich niet inleven dat hiermee vloeken veel mensen kan raken. Overigens is het ook vrij frappant dat Tim z’n broers hier niet op aanspreekt. Ben benieuwd wat BNNVARA hiervan vindt waar Over Mijn Lijk wordt uitgezonden”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties