Hoogleraar geneeskunde waarschuwt Humberto-kijkers: "Géén strakke onderbroeken!"

Show & Tel
Hoogleraar geneeskunde waarschuwt Humberto-kijkers: "Géén strakke onderbroeken!"
Show & Tel

Hoogleraar geneeskunde waarschuwt Humberto-kijkers: "Géén strakke onderbroeken!"

Hoogleraar geneeskunde waarschuwt Humberto-kijkers: "Géén strakke onderbroeken!"

Marcel Levi, een gerespecteerd professor geneeskunde, heeft de mannelijke kijkers van Humberto gisterenavond stevig op het hart gedrukt om géén strakke slips te dragen. “Testikels vinden warmte niet prettig. Daarom hangen ze ook.”

Menig Iphone-gebruiker heeft gisteren even gecontroleerd of ze niet perongeluk de Iphone 12 op zak hadden. De Franse toezichthouder heeft dit kreng namelijk verboden vanwege te hoge straling en Nederland dreigt dit voorbeeld te volgen. Dit nieuws werd gisterenavond behandeld in de dagelijkse talkshow van Humberto Tan.

Twan is veilig, Elodie de klos

Twan Huys geeft in de uitzending aan flink geschrokken te zijn. “Ik heb weinig met techniek. Ik heb een telefoon natuurlijk. Het klinkt heel erg om te zeggen, maar ik moest vanochtend even kijken welk nummer iPhone ik had. Ik dacht: heb ik dat ding eigenlijk? Heb ik een iPhone? Ik zit iets hoger heb ik begrepen. 14, heb ik.” Twannetje lijkt dus veilig. Elodie Verweij mag daarintegen vrezen voor hoor haar leven: “Ik heb die 12 jarenlang gehad, dus ik denk dat ik nu echt op sterven na dood ben.”

De bekende internist, hoogleraar geneeskunde en ruime slip-activist Marcel Levi probeert zijn tafelgenoten te kalmeren: “Ja, maar keep it cool, hè? Het gaat om elektromagnetische straling. Het gaat niet om radioactieve straling, niet om uv-straling. Het gaat om elektromagnetische straling.” Elodie: “Dus ik hoef geen jodium te slikken?”

Is de Iphone pik-proof?

Marcel legt uit: “Wat doet elektromagnetische straling met een lichaam? Het warmt het een beetje op. Je krijgt misschien wel een warm oortje van je telefoon.”

Humberto maakt zich voornamelijk druk om zijn edele delen: “Je had altijd zo’n gerucht dat mannen hun telefoon niet in hun broekzak moeten bewaren, want dat is slecht voor de vruchtbaarheid.” Dan komt Marcel met zijn onderbroekentip. “Ja, testikels vinden warmte ook niet prettig. Daarom hangen ze ook een beetje buiten het lichaam. Dat weten heel veel mensen. Je moet ook geen strakke onderbroek aandoen.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties