Inbox Monica Geuze stroomt vol met vrouwen die van bil willen

Show & Tel
Inbox Monica Geuze stroomt vol met vrouwen die van bil willen
Show & Tel

Inbox Monica Geuze stroomt vol met vrouwen die van bil willen

Inbox Monica Geuze stroomt vol met vrouwen die van bil willen

Monica Geuze onthulde onlangs dat ze wel eens s*k* zou willen hebben met vrouwen. Dit heeft nu volgens haarzelf voor een regelrechte avalanche gezorgd aan hitsige vrouwen in haar inbox.

Lesbische vrouwen

Monica vertelt over de hordes aan vrouwen die zich bij haar melden in haar Podcast. "Sinds dat ik zei dat ik wel een keer scharen wilde proberen, stroomt mijn DM wel vol met lesbische vrouwen die er wel zin in hebben." Helaas voor Monica - en de vrouwen - zit er nog geen match tussen. "Ik ben er nog niet eentje tegengekomen waarvan ik dacht: met jou wil ik het ook." Toch heeft ze de hoop niet opgegeven, want ze geeft toe dat ze nog lang niet alle dm's heeft gelezen.

'Begon op haar k*t te slaan'

Haar mede-host van de Podcast, Kaj Gorgels, blikt in de aflevering terug op de botenparade tijdens Amsterdam Pride deze zomer. Volgens hem waren er toen al genoeg vrouwelijke fans van Monica: "Een vrouw die zag jou. Toen deed ze twee vingers naar haar ogen en daarna naar jou. Zo van: ik zie jou. En toen begon ze gewoon met haar platte hand vol op haar k*t te slaan. (...) Die was echt wild van jou. Echt bezeten was ze van je." Kaj vindt het 'mooi om te zien' dat Monica in de smaak valt bij het vrouwelijk schoon.

Lang Leve de Liefde

Monica gaf vorige week aan de tafel bij Humberto Tan aan dat ze ook graag een keertje mee zou willen doen aan Lang Leve de Liefde. “Ik zou dat dus wel leuk vinden een keer”, aldus Monica. “Ik heb dat dus met heel veel programma’s: dat ik het wel wil doen, maar dat ik het dan wil zonder camera’s. De Alleskunner VIPS lijkt me ook zo leuk, maar dan zonder camera’s. Lang Leve de Liefde VIPS lijkt me heel leuk.” Wel de VIP versie, dus. De influenster ziet zichzelf nog niet zo snel matchen met het gewone plebs.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties