Jada Borsata heeft trekjes van haar vader: gaat continue vreemd

Show & Tel
Jada Borsata heeft trekjes van haar vader: gaat continue vreemd
Show & Tel

Jada Borsata heeft trekjes van haar vader: gaat continue vreemd

Jada Borsata heeft trekjes van haar vader: gaat continue vreemd

Het lijkt erop dat Jada Borsato de fratsen van haar pa heeft geërfd. Gelukkig niet zijn lichte voorkeur voor piepjong vlees, maar wel de aanleg voor het scheve schaatsrijden. Zo blijkt nu dat haar kersverse vriend al in beeld was, toen ze nog met haar jeugdliefde Roeland in een relatie zat.

Nieuwe vriend

Jada Borsato heeft deze week in een interview laten weten dat ze inderdaad een nieuwe vrijer heeft. De geruchten gingen al langer dat zij en haar jeugdliefde Roeland Beelen uit elkaar waren, maar nu bevestigt ze het hoogstpersoonlijk voor de camera.

Innige 'vriendschap'

Sterker nog, ze duwt haar nieuwe vriend ook meteen voor de lens. Deze knaap wordt als het ware aan de medialeeuwen gevoerd. Een interviewer van De Telegraaf wil alles van hem weten. In reactie daarop doet hij wat opvallende uitspraken. Zo zou hij namelijk heel veel moeite hebben gedaan om Jada te veroveren. Hij vertelde dat ze al twee jaar vrienden waren en dat hij direct zijn kans greep toen het uitging met Roeland. Die jongen heeft zich dus gruwelijk verlekkerd aan Jada tijdens hun innige 'vriendschap'.

Vreemdgaan

Het klinkt alsof deze vriendschap iets intiemer was dan puur platonisch. Na haar acht jaar durende relatie met Roeland, is Jada namelijk direct overgestapt naar Rob. Zo'n verrassing is dat overigens niet, want in het verleden is Jada al eens vreemdgegaan. Toen zijn zij en Roeland, ondanks haar overspel, toch samen gebleven.

Het lijkt er ook op dat Roeland nog altijd hoopte samen te komen met zijn jeugdliefde. Hij had namelijk, tot twee dagen terug, alle foto's met Jada nog op zijn Instagram staan en haar naam pronkte in zijn bio. Pas na het interview met Jada's nieuwe vriend Rob, heeft hij deze subiet verwijderd.

'Ze heeft een leuke vader'

In het interview doet Rob nog een opmerkelijke uitspraak. Jada heeft uitstekende mediatraining gehad en houdt zelf de lippen stijf wanneer er gevraagd wordt naar haar vader of moeder. Rob is daarintegen nog nieuw in het vak en kletst honderduit. "De eerste ontmoeting was echt gezellig. Ze heeft een leuke vader. Dus dat zit wel goed,'' zegt hij smalend. Echt een warm familiemens dus, die Marco.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties