Jaimie Vaes doet bijzondere onthulling: 'drank bij het ontbijt'

Show & Tel
Jaimie Vaes doet bijzondere onthulling: 'drank bij het ontbijt'
© BSR Agency
Show & Tel

Jaimie Vaes doet bijzondere onthulling: 'drank bij het ontbijt'

Jaimie Vaes doet bijzondere onthulling: 'drank bij het ontbijt'
© BSR Agency

Jaimie Vaes is tegenwoordig vaste columniste bij de Grazia. Onvoorstelbaar dat die vrouw naast het persen van bleekselderijsappen en het trainen van haar bunda nog tijd heeft om eens per maand een schrijfsel uit de pen te schudden. Toch doet ze het gewoon. Deze editie kwam ze zelfs met een bijzonder opvallende onthulling. Jaimie is namelijk helemaal versoberd.

Vaes is genokt met het consumeren van alcoholische versnaperingen. Of zoals ze dat zelf zo inspirerend weet te verwoorden: "De afgelopen periode heb ik echt een resetknop ingedrukt en het roer omgegooid.”

Drank bij het ontbijt

Jaimie vertelt in haar column dat ze tijdens een vakantie op Bali besloot om te stoppen met drinken. Dat ging eigenlijk van een leien dakkie, maar ze vond het spannend om terug te gaan naar haar huis op Ibiza. "Want daar draait de hele scene om me heen om het sociale leven”, legt ze uit. "Eigenlijk is het belachelijk hoe groot die sociale druk is, en hoe genormaliseerd drinken is. Helemaal in de kringen waarin ik vertoef, waar het niet gek is dat je een drankje neemt bij het ontbijt." Jaimie is dan ook close met Koen Pieter, voorheen bekend als Koen Kardashain, die zelf zijn complete neusschot wegsnoof.

Misschien over een tijdje

Sindsdien probeert de presentatrice bepaalde plekken, mensen en feesten te vermijden. Ze is naar eigen zeggen niet bang voor eventuele verleiding, maar vindt alcohol gewoon niet meer in haar huidige leven passen."Omdat ik merk dat ik op een bepaald moment niet meer level met de mensen die wel aan het drinken zijn.”

Toch pint de social media-tijger zich nergens op vast. "Het leuke is dat ik al snel reacties kreeg van: ‘Goed bezig, Jaim.’ Al wil ik ook niet de hele tijd het riedeltje opvoeren van ‘mevrouw heeft het licht gezien’, want misschien wil ik over een tijdje wel weer iets drinken."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties