Jan Uriot steelt fiets en Marc-Marie Huijbregts is woedend

Show & Tel
Jan Uriot steelt fiets en Marc-Marie Huijbregts is woedend
Show & Tel

Jan Uriot steelt fiets en Marc-Marie Huijbregts is woedend

Jan Uriot steelt fiets en Marc-Marie Huijbregts is woedend

Het hebben van een BN'er-status betekent niet meteen dat je ook een lieverdje hoeft te zijn, zo blijkt maar weer uit Jan Uriot's confessie nadat hij een fiets heeft gestolen. Zijn medepresentator, Marc-Marie Huijbregts, is hier duidelijk niet van gediend en reageert boos.

Podcast

Marc-Marie en Jan bespreken wekelijks de meest verse roddels uit de showbizz wereld in hun nieuwe Podcast show Marc-Marie en Jan zijn voor niemand bang. De eerste aflevering ging 16 Februari de lucht in, en het duo bespreekt dingen zoals de borsten van Katja Schuurman en Albert Verlinde die een volle zaal laat wachten. Maar dit zijn niet de enige Juicy onderwerpen die er naar boven komen in de Podcast; er komen recent ook steeds meer details voorbij over de privélevens van de twee mannen.

Gestolen fiets

De luisteraars van de show merkten op dat er de laatste aflevering wat opmerkelijke nieuwtjes aan het licht kwamen. Uriot, die zelf in Amsterdam woont, deelde mede: 'Mijn fiets is in Amsterdam al zes keer gestolen. Nieuwe fietsen!' Het antwoord van Marc-Marie hierop luidde: 'Zeker niet goed vastgezet'. Maar wat Jan daarna te melden heeft had niemand verwacht, allerminst Marc-Marie. 'Toen ben ik ook maar een fiets gaan stelen' zegt de verslaggever doodleuk.

Reactie Marc-Marie

'Zelf een fiets gestolen?' klinkt het verontwaardigde antwoord van Huijbregts. 'Ja, dat kan ik zelf ook' zegt Uriot trots. Marc-Marie vraagt zich af hoe hij dat gedaan heeft. 'Ik liep er langs en ik zag een sleuteltje zitten. Oh ja, dan kan ik die ook pakken.' Huijbregts is duidelijk niet gediend van deze acties, wat terecht is. Maar blijkbaar heeft Jan niet door dat zijn ordinaire wraakactie alleen maar meer criminaliteit stimuleert. Bovendien, het is niet alsof Uriot niet genoeg verdient om zelf een mooie fiets op de kop te kunnen tikken. De verslaggever haalt zich de volgende keer hopelijk wel iets anders in zijn hoofd.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties