Johan Derksen gesloopt door NRC: "dat die k*tkrant dit durft te publiceren!"

Show & Tel
Johan Derksen gesloopt door NRC: "dat die k*tkrant dit durft te publiceren!"
Show & Tel

Johan Derksen gesloopt door NRC: "dat die k*tkrant dit durft te publiceren!"

Johan Derksen gesloopt door NRC: "dat die k*tkrant dit durft te publiceren!"

Johan Derksen is pislink op het Nederlands dagblad NRC. De krant plaatste een column van Caroline Trujillo waarin de Vandaag Inside-boys niet zo lekker uit de verf komen. Volgens haar zijn de kijkers van het populaire programma namelijk gewelddadig tegen vrouwen. "Wat een enorme trut!" Aldus Derksen.

Vrouwenhaat Inside

NRC-schrijfster Carolina Trujillo neemt geen blad voor haar giechel. ‘Vrouwenhaat Inside’, schreeuwt de kop van haar nieuwste column. Ze windt zich enorm op over het kusincident van de Spaanse voetballer Luis Rubiales. Hij besloot zonder toestemming een vrouwelijke speelster te kopkluiven. Volgens Caroline hebben de VI-mannen deze actie gebagatelliseerd. "Goedpraten en weglachen’', omschrijft ze het.

Maar dat is niet alles. Caroline twijfelt gigantisch aan het morele kompas van de gemiddelde VI-fanaat. “Van hoeveel van hun kijkers gewelddadig zijn tegen vrouwen, zijn geen cijfers, ik verwacht veel.”

Huiselijk geweld

Johan Derksen heeft intussen het schuim op zijn kaken staan bij Vandaag Inside. “Dit vind ik heel kwalijk. Hier heb ik me echt boos om gemaakt. Nou zegt ze even dat de bijna een miljoen mensen die naar ons kijken elke dag gewelddadig zijn tegen vrouwen. Dan denk ik: wat weet die tr*t van huiselijk geweld?”

Johan weet er in ieder geval alles van. “Ik ben toevallig in huiselijk geweld opgegroeid en dat is verschrikkelijk. Dat kun je niet zomaar met de losse pols even melden. Als je in huiselijk geweld opgroeit ben je eigenlijk beschadigd voor je hele leven.”

Belediging voor de miljoen kijkers

Het gaat kaarsenbeul Derksen enorm aan het hart. “Ja, dat wij hier eigenlijk zouden uitdragen dat geweld tegen vrouwen toegestaan is. Het is echt een schande dat die k*tkrant dit durft te publiceren. Ze mogen alles over me schrijven en me een klootzak vinden, maar ik vind dit een belediging voor de miljoen kijkers die naar ons kijken.”

Zie hieronder het complete fragment:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties