Johan Derksen maakt laatste wens voor overlijden bekend

Show & Tel
Johan Derksen  maakt laatste wens voor overlijden bekend
ANP
Show & Tel

Johan Derksen maakt laatste wens voor overlijden bekend

Johan Derksen  maakt laatste wens voor overlijden bekend
ANP

Johan Derksen vindt het helemaal niet erg dat hij eind deze maand 75 jaar wordt. De tv-analist zou het ook niet erg vinden als zijn leven binnenkort ophoudt.

Triootje

"Ik heb helemaal niet het idee dat ik ouder ben geworden", zei Derksen woensdag in het SBS6-programma Vandaag Inside toen zijn aanstaande verjaardag werd besproken. In zijn hoofd is hij nog heel jong. "Ik voel me in m'n hoofd nog 28 en dat ik vanavond nog even een triootje kan doen", grapte hij vervolgens.

Laatste adem

Dat het leven eindig is, vindt Derksen niet erg. "Nee hoor, ik ben heel realistisch. Als ik m'n laatste adem uitblaas, hoop ik dat jullie nog even langskomen, maar ik reken er niet op. Maar veertien dagen later kent niemand je meer, het is afgelopen."

Derksen gelooft ook niet "in het hiernamaals en dat soort poppenkasten". "En ik wil ook niet in zo'n oven gestopt worden. Gooi mij maar in een kruiwagen. Ik woon tegenover het kerkhof en dan kunnen ze mij daar brengen", verklaarde hij om vervolgens te zeggen dat hij een mooi leven heeft gehad. "Ik heb leuke dingen gedaan ja, ik heb geen saai leven gehad. En nog steeds niet."

Johan Derksen werd geboren op 31 januari 1949. Eerder hintte Wilfred Genee al naar het einde van Vandaag Inside.

© ANP

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties