Johan Derksen plotseling weg bij Vandaag Inside

Show & Tel
Johan Derksen plotseling weg bij Vandaag Inside
Show & Tel

Johan Derksen plotseling weg bij Vandaag Inside

Johan Derksen plotseling weg bij Vandaag Inside

Gisteravond was er na de pauze bij televisieprogramma Vandaag Inside plots even paniek in de studio: Johan Derksen is spoorloos verdwenen.

'Dit gaat niet goed'

Wilfred Genee opent met: 'Welkom terug bij Vandaag Inside, met Valentijn Driessen, René van der Gijp en Merel Ek, en ik moet u eerlijk toegeven...' Waarna René hem onderbreekt: 'Het wordt de hoogste tijd voor een katheter denk ik hè'. Onder schallend gelach van de ganse studio komt Johan Derksen hierna de zaal in gerend. René vervolgt: 'Dit gaat niet goed. Dit gaat steeds langer duren. Hè, dat gaat niet lekker. Daar komt hij hoor. 7 minuten man.'

Rukje

Wilfred moet er nog even een schepje bovenop doen: '7 minuut 30.' Het publiek reageert enthousiast als de presentatoren Johan's naam beginnen te roepen. René zegt tegen eerstgenoemde: 'er gaat niks boven even lekker pissen hè?' Het antwoordt van Johan luidt: 'Nee maar dan overschat je je weer; ik stond lekker te plassen en ik denk, ik geef er ook nog even een rukje an, maar dat lukte toch niet'. Arme Merel Ek kijkt beschaamd naar de vloer, want het is toch ook ongelofelijk.

Reacties

In de comments onder de video probeert iemand Johan advies te geven: 'Ik hoopte dat Johan in het nieuwe seizoen niet meer op een gewone stoel hoeft te zitten want hij krijgt dan een po stoel, zodat hij kan plassen wanneer hij wil en dus niet meer weg hoeft te lopen om naar een WC te gaan.' Een andere reageert: 'Ik had gehoopt dat hij met pensioen ging'. Ook speculeert er nog een volger: 'Johan zat op de plee of had zijn bruine boterham nog niet op.' In ieder geval top dat heel Nederland ondertussen de details weet van Johan's WC rituelen. Hopelijk houdt hij ze de volgende keer wél voor zichzelf.

Bekijk hieronder de video:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties