Johan Derksen krijgt het aan de stok met vaste tafelgast

Video
Johan Derksen krijgt het aan de stok met vaste tafelgast
Video

Johan Derksen krijgt het aan de stok met vaste tafelgast

Johan Derksen krijgt het aan de stok met vaste tafelgast

Televisiepresentator en verslaggever Sam Hagens werd gisteren toch even op heterdaad betrapt toen hij probeerde discreet zijn telefoon te checken in de studio van Vandaag Inside, maar hij kwam hier niet zo makkelijk mee weg.

Verveelde Sam

Sam Hagens is sinds 2022 als gast te zien bij praatprogramma Vandaag Inside. Misschien raakt de man daardoor nog wel eens verveeld in de studio wanneer zijn collega's weer hun vaste praatjes eruit brabbelen. Gisteren probeerde hij even nonchalant te koekeloeren op zijn telefoonscherm toen René van der Gijp door de studio riep: 'We gaan niet als Johan aan het woord is op telefoontjes zitten schrijven. Even serieus. Ik wil dat nooit meer zien. Dat gaan we niet doen hè.'

'Anders kan je weggaan'

Johan Derksen is het eens met René en roept enthousiast mee: 'Doe dat maar in Den Haag.' Sam probeert zich nog te verdedigen: 'Ik checkte of er iets gebeurt bij dat landbouwakkoord'. Het antwoord van Johan: 'Ja ik vind het best. Ik heb altijd tegen jou gezegd Sam, toen ik jou les gaf, als ik praat instemmend knikken'. Sam lacht mee met het publiek en de presentators. 'Anders kan je weggaan'.

'Ik l*l niet uit mijn nek'

Daarna doet Wilfred Genee nog even een duit in de zak door uitgebreid zijn telefoon te bestuderen aan de tafel. Johan gaat verder: 'Ik zit niet uit m'n nek te lullen hier. Ik zit me van 's ochtends 8 uur tot 's avonds 7 uur voor te bereiden. En dan slaat die lul onderwerpen vaak over.' Wilfred eindigt de discussie met: 'Zo werkt dat niet'. De rest van het gesprek blijft Johan toch angstvallig aan het woord, tot hilariteit van de andere aanwezigen in de studio. Als er een ding zeker is, is dat Hagens voortaan wel 3 keer nadenkt voordat hij zijn telefoon erbij pakt in de studio.

Bekijk het fragment HIER terug.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN