Joran van der Sloot gaat vreemd achter de tralies

Show & Tel
Joran van der Sloot gaat vreemd achter de tralies
Show & Tel

Joran van der Sloot gaat vreemd achter de tralies

Joran van der Sloot gaat vreemd achter de tralies

Hij zit dan misschien al heel wat jaartjes achter slot en grendel voor zaak Natalee Holloway, maar dat betekent niet dat Joran van der Sloot stil heeft gestaan. De man is ook achter de tralies een echte casanova, en ruilt geregeld zijn vrouwelijke waren in voor een nieuw exemplaar.

Joran's moorden

Het was een wereldwijd drama toen de 18-jarige Natalee Holloway in 2005 spoorloos verdween tijdens haar vakantie op Aruba. De laatste keer dat ze daar werd gezien, was ze in het gezelschap van Joran van der Sloot. Deze ontkent tot op de dag van vandaag dat hij hierbij betrokken was. Waar hij wél zijn schuld voor bekende, 5 jaar daarna, was de bloederige moord op de Peruaanse Stephany Flores. Daar zit hij momenteel nog steeds voor in de gevangenis in Peru, en dit naar verwachtingen nog tot 2045.

Casanova in de gevangenis

Maar niet getreurd voor van der Sloot: ook in de gevangenis zijn er nog genoeg potentiële slachtoffers. Zo ook Leidy, waar hij in 2014 achter slot en grendel mee trouwde. Maar in 2020 bleek Joran zijn oog al op iemand anders te hebben: de 24-jarige Eva Pacohuanaco. Zij werd ervan beschuldigd hem drugs, 300 gram cocaïne en 140 gram marihuana te hebben bezorgd in de gevangenis.

Overspel

De advocaat van Joran, Maximo Altez, zegt: 'Joran had veel vriendinnen. Veel vrouwen bezochten hem, maar Leidy was het meest loyaal'. Ondanks Joran's overspel met de jongere Eva, bleef zijn vrouw hem dus toch trouw, maar zelfs dit mocht niet baten. Joran zou ongeveer een jaar geleden officieel de scheiding aan hebben gevraagd. Volgens Altez schrijft van der Sloot ook nog steeds brieven aan vrouwen en zij sturen hem foto’s'. Leidy zou haar ex nog steeds bezoeken omdat ze 'de pijn fijn vindt' en 'niks is zonder haar man'. Hoe doet hij het toch, die Joran?

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN