Juultje Tielemans gaat helemaal uit de kleren

Show & Tel
Juultje Tielemans gaat helemaal uit de kleren
Show & Tel

Juultje Tielemans gaat helemaal uit de kleren

Juultje Tielemans gaat helemaal uit de kleren

Youtube-ster Juultje Tielemans flaneert voor de zoveelste keer zonder enig verhullend lapje stof voor de camera. Met een miljoenenarsenaal aan volgers moet ze toch het publiek blijven verrassen. Dit keer doet ze dat door nog verder uit de kleren te gaan dan gewoonlijk.

Gebrek aan schaamte

Het internet heeft duidelijk geen problemen met Juultje's gebrek aan schaamte; misschien heeft vriendlief Koen van Heest van de Bankzitters hier wel wat op te zeggen, maar als dat zo is hebben we het nog niet gemerkt. Misschien runt jaloezie bij hem niet in de familie, of deelt hij zijn knappe vriendin graag met de pottekijkers thuis.

Flaneren zonder topje

Sinds haar break-up met Youtuber Gio Latooy heeft Juultje niet stilgezeten en een imperium aan volgers om zich heen verzameld. Hoe ze dat heeft gedaan? Door steeds een stukje meer huid te laten zien; zo ook vandaag. De influenster deelt een aantal kiekjes van haar vakantie in Portugal, en laat zien dat ze niet 's werelds meest preutste is. Ze laat namelijk haar bikinitopje thuis voor de dag en deelt dit graag met iedereen.

Reacties

Als je dacht dat iedere man of vrouw zwijmelend neer zou vallen bij het zien van deze foto's heb je het mis: veel reacties zijn ook negatief. Zo zegt iemand: 'Stel je niet aan, zo bijzonder zijn die theezakjes ook niet' en klaagt iemand anders: 'Omdat je aandacht nodig hebt.' Misschien pusht Tielemans toch een beetje haar geluk door keer op keer weer afhankelijk te zijn van haar pikante foto's. Misschien moet ze de volgende keer proberen iets te laten zien met wat meer inhoud.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN