Kickbokser Badr Hari leidt mogelijk een dubbelleven

Show & Tel
Kickbokser Badr Hari leidt mogelijk een dubbelleven
Show & Tel

Kickbokser Badr Hari leidt mogelijk een dubbelleven

Kickbokser Badr Hari leidt mogelijk een dubbelleven

Eén van de meest bekende vechters in de sportwereld lijkt een dubbelleven te leiden. Ondanks zijn huwelijk met Daphne Romani, zijn er sterke geruchten dat hij een affaire heeft met een jongere vrouw.

Badr en Daphne hebben een relatie die al jaren aan de gang is. Ze trouwden in 2016, maar hun liefdesverhaal is niet zonder hobbels geweest. Recentelijk heeft het Juicechannel onthuld dat Badr mogelijk ontrouw is geweest. Ze meldden: "De laatste tijd hebben wij van meerdere bronnen vernomen dat Badr Hari naast zijn huwelijk met Daphne een relatie heeft."

De mysterieuze Eefje

De vrouw in kwestie is naar verluidt een dame genaamd Eefje. Ze is geen vreemde voor de familie Hari. Yvonne Coldeweijer deelde meer details over deze relatie en zei: "Hij heeft al jaren een hele jonge sidechick. Deze meid zag hij regelmatig toen zijn vrouw nog in Marokko woonde en ze spraken vaak af in de woning die hij hier in Nederland heeft."

Badr zou Eefje vaak verwennen met luxe cadeaus. Coldeweijer voegde eraan toe: "Zoals een designer tas etc. Hij ziet haar een beetje als zijn eigendom. Zijn trofee. Ze is nog jong en heeft volgens een spion eigenlijk niet heel veel inspraak in de affaire."

Daphne's reactie op de affaire

Het meest verrassende aspect van dit alles is dat Daphne op de hoogte zou zijn van de affaire. Coldeweijer onthulde: "Zijn vrouw weet hier overigens wel vanaf, maar hanteert een gedoogbeleid."

Samen voor de kinderen?

Hoewel Badr en Daphne zelden samen in het openbaar worden gezien, wordt gesuggereerd dat ze voornamelijk bij elkaar blijven vanwege hun kinderen. Het Juicechannel merkte op: "De twee zijn enkel nog samen voor de kinderen. Met zijn laatste wedstrijd was Daphne ook gewoon in Nederland maar Eefje was wel mee naar Bulgarije."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties