Kiprestaurant Jandino Aspiraat met de grond gelijk gemaakt in reviews

Show & Tel
Kiprestaurant Jandino Aspiraat met de grond gelijk gemaakt in reviews
Show & Tel

Kiprestaurant Jandino Aspiraat met de grond gelijk gemaakt in reviews

Kiprestaurant Jandino Aspiraat met de grond gelijk gemaakt in reviews

Jandino Asporaat heeft zijn eigen kippenhut geopend in Rotterdam en het is een immense flop. Op google krijgt de vreetschuur inmiddels een karige 3,2. "Het hele gebouw stinkt de hele dag nu naar frituurlucht! Ventilatie misschien?"

Op de website van FC Kip, waar zijn fastfoodrestaurant tot omgedoopt is, belooft Jandino een levensveranderende smaaksensatie. "Zorg dat je snel langs komt want ik wil jou laten genieten van het beste fastfoodrestaurant van Nederland! Wat zeg ik? Van de wereld!"

Grachtengordelkip

Dat is nogal een uitspraak. Beste van de wereld? Dat mag geen standaard vrije uitloop-kippetje zijn geweest. Dan mag je eerder hopen op hennen die driemaal per week yoga nidra deden, in therapie zaten en havercappu's dronken. Een fitte grachtengordelkip waar je geen greintje stress in terugproeft.

Jandino rekent dan ook torenhoge prijzen in FC Kip, maar als we de recensies mogen geloven zijn deze niet te verantwoorden. Volgens bezoekers is de friet te zout, druipen de burgers in het vet en stinkt het restaurant. Op Google krijgt de fastfoodketen inmiddels een 3,2 en dat is afschuwelijk, want iedereen die de weg zoekt naar het restaurant van Jandino krijgt dit cijfer onder zijn neus geschoven.

Ranzig

Op Google schrijft iemand de vernietigende tekst: "Ronduit ranzig. De goede comments zijn zeker allemaal neppe accounts. Voor het geld wat je betaald verwacht je op zijn minst fatsoenlijk eten." Iemand anders kan de prijzen werkelijkwaar niet geloven: "Dat is dan 29 euro...WAT ZEG JE? Waarom zo duur, zit er goud in die kip???"

Maar daar blijft het niet bij. "FC kip burger smaakte gwn als uit de supermarkt van de diepvries afdeling. En de beef burger was nat en vettig,'' schrijft iemand. En: "Kippenpoot was rauw."

Allerrrrr smerigste tent

Als Jandino er na het lezen van bovenstaande reviews nog zin in had, wordt dat met deze comment wel de kop in gedrukt: "Dit is de allerrrrrrrrr smerigste tent van de hele wereld... als het kon gaf ik 0 sterren. Meer dan een uur gereden om er te komen...grootste spijt van mijn leven."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties