Knettergek: Dít gescheiden MAFS-koppel liet elkaars initialen tatoeëren

Show & Tel
Knettergek: Dít gescheiden MAFS-koppel liet elkaars initialen tatoeëren
Show & Tel

Knettergek: Dít gescheiden MAFS-koppel liet elkaars initialen tatoeëren

Knettergek: Dít gescheiden MAFS-koppel liet elkaars initialen tatoeëren

Uiteraard heeft het huwelijk van Bastiaan en Suzanne geen stand gehouden, maar dat weerhield het (ex)koppel er niet van om elkanders initialen op hun lijf te vereeuwigen. In de MAFS-aflevering van afgelopen woensdag was te zien hoe het stel, dat nooit verder is gekomen dan een doodongemakkelijke knuffel, een matchende tatoeage nam. "Gestoord!"

De knuffel van Bastiaan

Zelfs met oogkleppen op kon je deze scheiding van mijlenver zien aankomen. Suzanne voelde totaal geen aantrekkingskracht tot Bastiaan, die in reactie daarop een levensgrote knuffel kocht om zijn lusten op bot te vieren. Iets wat Suzanne overigens nóg verder deed opdrogen. “Mijn seksuele aantrekkingskracht bevriest op het moment dat hij het over die knuffel heeft en over de knuffel in de trein uit zijn koffertje halen. Ik ga ervan uit dat het een grapje is, maar nee, dat vind ik niet heel sexy."

Eeuwige herinnering

Enfin, waar de meeste mensen hun trouwring zouden inleveren bij een goudwisselkantoor om de ellende zo rap mogelijk te vergeten, kozen Suzanne en Bastiaan juist voor een permanente souvenir aan hun horrorhuwelijk.

Afgelopen woensdag waren de kijkers van Married At First Sight getuigen van dit bijzondere moment: de bevroren Suzanne en haar ja-knikker lieten elkaars voorletter in hun huid prikken. De stellen konden namelijk punten verdienen met het behalen van opdrachten, waarvan het zetten van een tatoeage vijftig punten zou opleveren. Fanatiek als Suzanne is, maakte ze direct een afspraak.

Rare keuze

Bastiaan ging voor een letter 'S' aan de binnenkant van zijn arm en Suzanne voor de letter 'B'. Eventueel kunnen beiden op zoek gaan naar een partner met zo'n zelfde voorletter, maar kijkers snappen vooralsnog deze keuze niet. "Hoezo impulsief?,'' schrijft iemand op X. Zo pronkt Bastiaan nu voor de rest van zijn leven met de voorletter van een vrouw die hem nauwelijks met handschoenen zou aanraken. Auwch.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties