Leontine weigert te werken: 'Ik denk liever aan leuke dingen'

Show & Tel
Leontine weigert te werken: 'Ik denk liever aan leuke dingen'
Show & Tel

Leontine weigert te werken: 'Ik denk liever aan leuke dingen'

Leontine weigert te werken: 'Ik denk liever aan leuke dingen'

Leontine heeft geen baan, maar is wel recent in een gloednieuw pand in Huizen getrokken. Hoe doet die meid dat toch? En hoe vult ze haar vele vrije dagen? Het antwoord is simpel: ze denkt veel aan 'leuke dingen'.

Voor iedereen die zich een slag in de rondte werkt en nauwelijks de boodschappen kan betalen, is er nu een uitkomst. Je kan ook gewoon aan leuke dingen denken. Schijnbaar gaat de rest dan vanzelf. Dat blijkt uit de sluimerige dagroutine van de ex-Borsato. Zij slaapt eerst uit tot 13:00 (als je zoveel nadenkt, moet het brein goed opladen) en loopt de rest van de dag te peinzen. Dit vertelt de voormalig sterrenvrouw in gesprek met weekblad Weekend.

'Lui'

Na haar scheiding met Marco Borsato vond Leontine nieuw liefdesgeluk bij multimiljonair John Huiberts. Helaas liep ook deze relatie op de klippen. Volgens Yvonne Coldeweijer vond John Leontine ‘lui’, omdat ze elke dag tot 13:00 uur lag te meuren in bed. Dit verhaal schijnt nu best te kunnen klopen. Leontine vertelt in een interview met Weekend namelijk hoe ze haar dagen slijt, en dat klinkt nou niet bepaald inspannend. "Ik werk voor de Vriendenloterij en als influencer, op sociale media. Daarnaast ben ik aan het nadenken over leuke dingen."

Ambities?

Heeft ze verder nog ambities? "Presenteren is niet iets waar ik heel gelukkig van word. Wel van acteren, dus wie weet weer een keer een mooie rol", aldus Leontine. Dochter Jada vindt dat Leontine zwaar ondergewaardeerd wordt. "Ik zie het je wel doen mam”, valt ze haar moeder bij. "Ik vind mama echt ondergewaardeerd in de theaterwereld. Zij zou op het toneel echt mensen kunnen verbazen."

Borsato

Hoewel Leontine en Marco alweer een poos uit elkaar zijn, draagt ze nog steeds zijn bekende achternaam op Instagram. Dat was haar volgers al eerder opgevallen. "Is het niet Leontine Ruiters?,'' klinkt het in de reacties op Instagram. Nu wordt enigzins duidelijk waarom Leontine haar naam op Instagram niet aanpast. Zolang ze nog klussen wil krijgen als 'influencer', heeft ze meer bereik als een 'Borsato', dan als een weinigzeggende 'Ruiters'.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties