Linda de Mol krijgt tik van Angela de Jong: 'Gek!'

Show & Tel
Linda de Mol krijgt tik van Angela de Jong: 'Gek!'

Linda de Mol krijgt tik van Angela de Jong: 'Gek!'

Linda de Mol krijgt tik van Angela de Jong: 'Gek!'

Bijna niemand had daadwerkelijk verwacht dat Linda de Mol weer zou aanpappen met Jeroen Rietbergen, de orkestleider die door zijn grijpgrage handjes overal bekend staat als 'Vieze Jeroentje'. Zelfs de grootste De Mol-criticaster niet.

Dit weekend werd Linda de Mol in Parijs gesignaleerd met Jeroen Rietbergen, gezamenlijk op ongeveer het bekendste terras van de Franse stad. Een signaal naar de buitenwereld dat ze het weer gaan proberen, zo vermoeden showbizzkenners.

Grootste viezerik van Hilversum

In haar AD-column laat Angela de Jong deze daad van verzet niet onopgemerkt voorbij gaan: "En laat Linda maar lekker boos worden als ik zeg dat ze gek is om de grootste viezerik van Hilversum en omstreken weer in genade aan te nemen," schrijft ze. Waarmee ze doelt op het feit dat Rietbergen bij The Voice jarenlang grensoverschrijdend gedrag vertoonde, met aangiftes tot gevolg.

Stopt Linda met haar tv-werk?

Anderen houden er rekening mee dat Linda het tv-werk voorgoed vaarwel zegt omdat ze gewoon weer voor Vieze Jeroentje kiest. In de Weekend zegt tv-maker Haye van der Heyden: "Misschien denkt ze: ik wil die man niet kwijt, misschien is dat wel veel belangrijker dan mijn carrière. [...] De publieke opinie weerstaan is een zware klus. Je kunt nergens meer komen, je wordt overal aangesproken. Mensen vragen: 'Heb je hem vergeven?' Vervolgens vinden ze daar iets van."

Noa

Linda's dochter Noa Vahle haalde dit weekend haar Instagram-pagina ineens offline, mogelijk heeft dat ook te maken met de verwachtte stortvloed aan negatiever reacties.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties