LLDL-kijkers krijgen kriebels van kandidaat die zijn date wil betasten

Show & Tel
LLDL-kijkers krijgen kriebels van kandidaat die zijn date wil betasten
Show & Tel

LLDL-kijkers krijgen kriebels van kandidaat die zijn date wil betasten

LLDL-kijkers krijgen kriebels van kandidaat die zijn date wil betasten

Lang Leve de Liefde-kandidaat Swen (25) is op een duidelijke missie. Waar de meeste deelnemers zich opgeven om de ware liefde te vinden, is Swen on the hunt for ass. Hij laat nadrukkelijk weten dat hij een vrouw met een groot achtervlak wil, maar wel alleen als hij deze non stop mag bepotelen. Zijn date Jaimie (21) wordt een beetje ongemakkelijk van zijn advances, even als de kijkers van de datingshow. "Smeerpeuk!"

'Spring ik bovenop'

In zijn introductie laat Swen weten dat hij niet zo fout is als hij eruit ziet. "Vrouwen gaan ervan uit dat ik iemand ben die hen niet zo goed zal behandelen." Maar het feit dat hij een eigenaardig montuur draagt en ordinaire kledij, zou niet betekenen dat hij een bad boy is. Naar eigen zeggen is hij juist een lieve en zorgzame gast.

Maar dan doet lieve Swen zijn wensenlijst uit de doeken: "Ik zoek een vrouw met een grote kont en een zumba-gezicht. Ik moet wel naar een vrouw kijken en denken: ‘Ik wil je opeten’, ‘ik wil je zoenen’. Ik moet goed kunnen praten met een vrouw, maar als daar geen seks bij komt kijken, kan ik net zo goed bij mijn moeder op de koffie komen. Als ik iemand leuk vind, dan spring ik bovenop je en kus ik je helemaal plat.”

'Wil eraan zitten'

Halverwege de date vraagt Swen of Jaimie van fysieke aanraking houdt, waarna zij aangeeft wel bepaalde grenzen te hebben. "Ik ben niet van de hele dag aanraken, knuffelen, ik houd daar echt niet van. Of hand in hand door de stad lopen en helemaal klef.”

Maar Swen heeft jeukende handjes. "Ik ga niet voor je liegen, ik heb gevraagd om een vrouw met een dikke kont. Dat is iets waar ik ook binnen een relatie graag aan mag zitten."

Kijkers krijgen de kriebels

Jaimie probeert er niet teveel aandacht aan te schenken, maar niet veel later begint Swen wéér over zijn behoeftes. "Ik ben wel een beetje een smeerlap."

Vervolgens blijft meneer erop aandringen hoe graag hij haar kont zou willen betasten, waar Jaimie zichtbaar ongemakkelijk van wordt. Op X spreekt men zich uit over het gedrag van Swen: "Wat een enge aflevering vandaag. Brrrr."

Bekijk de pijnlijke scène hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties