LOL: Zo ziet die knaap van 'okaaay, lets go!!!' er nu uit

Show & Tel
LOL: Zo ziet die knaap van 'okaaay, lets go!!!' er nu uit
Show & Tel

LOL: Zo ziet die knaap van 'okaaay, lets go!!!' er nu uit

LOL: Zo ziet die knaap van 'okaaay, lets go!!!' er nu uit

Iedereen heeft het zich op een zeker punt in het leven afgevraagd: hoe gaat het nu met die knul van 'Okay, let's gooo'? Nou, het gaat prima met Joury Raaphorst. Hij is overigens nog steeds wild van de kermis.

Joury Raaphorst: hij is de levende legende achter de iconische kermiskreet ‘okay, lets go!’ Waarschijnlijk heeft ieder gerespecteerd Nederlander deze leus in zijn of haar vocabulaire opgeslagen. Maar waar is het allemaal begonnen?

Waar het begon

We gaan terug naar het jaar 2014. In Colorado werd de eerste coffeeshop in de Verenigde Staten geopend, in Zeist werd een 70-jarige man opgepakt voor het afpersen van Linda de Mol en in de Filipijnen werd de 100-miljoenste inwoner geboren. En in het Limburgse Meerlo? Daar leek het vooralsnog rustig. Totdat ene 14-jarige Joury Raaphorst een microfoon aan zijn mond zette en drie onvergetelijke woorden sprak: "Okay, let's go!"

Deze uitspraak wordt tot op de dag van vandaag over de hele wereld gebruikt. Bijvoorbeeld als je je rechterhand op blauw moet zetten en je linkerbeen op geel tijdens een potje Twister. Of wanneer je 10 cm ontsluiting hebt en mag beginnen met persen.

Man bijt Hond

Het fragment werd uitgezonden door Man Bijt Hond, waarin kermisfanaat Maikel van Hoof zijn passie voor de Turbo Polyp deelde. Joury, die ook warm wordt van zo'n roterende ocotopus, besloot op bezoek te gaan bij deze Maikel om een kijkje te nemen bij zijn zelfgemaakt LEGO-attracties.

In de beelden is te zien dat Joury de microfoon van Maikel mag gebruiken, waarop een soort stemvervormer is ingesteld. Joury doet dan exact hetgeen waarvoor we hem 19 jaar later nog steeds dankbaar zijn: “Okay, lets go!”

En nu?

Nu, op 24-jarige leeftijd, deelt hij op sociale media nog steeds hoe hij verschillende attracties uitprobeert. Zijn liefde voor de kermis is dus nooit bekoeld.

Bij het zien van onderstaande foto's horen we gegarandeerd allemaal hetzelfde in ons achterhoofd:

LOL: Zo ziet die knaap van 'okaaay, lets go!!!' er nu uit

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties