Marco Borsato en Leontien weer bij elkaar?

Show & Tel
Marco Borsato en Leontien weer bij elkaar?
© BSR Agency
Show & Tel

Marco Borsato en Leontien weer bij elkaar?

Marco Borsato en Leontien weer bij elkaar?
© BSR Agency

Leontien Ruiters dacht na haar relatie met Marco Borsato de liefde te hebben gevonden bij Quote 500-lid John Huiberts, maar die hield er meerdere liefjes op na, waardoor de romance van korte duur was. Valt ze daardoor weer in de armen van Marco? Dé expert op dit gebied sluit het niet uit.

Reputatie

Ondanks zijn slechte reputatie, het feit dat Borsato-liedjes bijna niet meer gedraaid worden en het Openbaar Ministerie nog een zedenzaak tegen de zanger onderzoekt, sluit Evert Santegoeds een verzoening niet uit.

Stormen doorstaan

Evert zegt daarover in zijn podcast Strikt Privé: "Ik denk dat hun liefde heel erg diep is, al vele stormen heeft doorstaan en dat uiteindelijk deze er ook wel bij kan, maar dan hangt het wel een beetje af van de afloop van die hele zaak die nu nog loopt tegen Marco en waar we binnen nu en een maand of twee wel duidelijkheid over hopen te krijgen."

Podium

Mocht het met een sisser aflopen, dan zou Marco's grote liefde Leontien wel eens eerder aan zijn zijde kunnen staan dan gedacht. Maar dat hangt natuurlijk voor een groot deel af hoe een eventuele rechtszaak zal verlopen, denkt ook Santegoeds: "Het zou heel erg afhangen van de uitkomst van de rechtszaak. Pas dan kun je plan de campagne maken hoe je eventueel weer op het podium kan."

Gelukkig kan Leontien zich ondertussen gewoon focussen op haar tv-comeback.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties