Marco Borsato wipt Eva Jinek uit zijn lijstje

Show & Tel
Marco Borsato wipt Eva Jinek uit zijn lijstje
© BSR Agency
Show & Tel

Marco Borsato wipt Eva Jinek uit zijn lijstje

Marco Borsato wipt Eva Jinek uit zijn lijstje
© BSR Agency

Twee weken geleden werd in de uitzending van Jinek stilgestaan rond het drama bij The Voice, waarbij ook Marco Borsato's wangedrag ter sprake kwam. Iets dat de zanger overduidelijk niet kon waarderen.

In de uitzending kwamen muzikale talenten aan het woord die zich opmaakten voor een nieuw seizoen van The Voice, dat na twee opnames werd gestaakt als gevolg van Tim Hofmans BOOS-aflevering over de grensoverschrijdende shitshow die het programma daadwerkelijk is. Marco Borsato en zijn grijpgrage handen kwamen ook aan bod, iets dat de zanger totaal niet kon waarderen.

Deuk

De speurneuzen van Reality.FBI ontdekten dat Marco Borsato sindsdien Eva Jinek op Instagram heeft ontvolgd. Ook nam de zanger afscheid van een aantal fanclubleden, maar die waren niet bereikbaar voor commentaar. De innige vriendschap tussen Borsato en Jinek heeft dus een flinke deuk opgelopen, want BN'ers die elkaar zomaar ontvolgen, dat heeft altijd een onderliggende oorzaak.

Wordt Marco Borsato vervolgd?

Ruim een jaar na de onthullingen over The Voice heeft het Openbaar Ministerie nog steeds geen besluit genomen over een eventuele vervolging. Strafrechtadvocaat Nelleke Stolk liet aan RTL weten dat er in het geval van de zanger daadwerkelijk sprake zou zijn van strafbare feiten, zoals het betasten van billen en heupen van meerdere vrouwen, dus het hangt nog steeds boven zijn hoofd.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties