Martien reageert eindelijk op parkeerplaatss*ks-schandaal

Show & Tel
Martien reageert eindelijk op parkeerplaatss*ks-schandaal
Show & Tel

Martien reageert eindelijk op parkeerplaatss*ks-schandaal

Martien reageert eindelijk op parkeerplaatss*ks-schandaal

De heren van Vandaag Inside gingen gretig aan de haal met het boek van Caroline van Eeden. De ex-huisvriendin van de Meilandjes heeft al haar opgekropte razernij van zich af geschreven en zelfs wat vuige geheimen op papier gezet. Zo ook de parkeerplaatsescapades van Martien. Daarover doet de realityster zelf nu uitspraak.

Afgelopen donderdag heeft Wilfred Genee in Vandaag Inside een passage uit het boek van Caroline van Eeden voorgelezen. Daarin onthult ze dat Martien aan parkeers*ks zou doen. Met gemiddeld bijna een miljoen kijkers, werd dit gerucht meteen voorgeschoteld aan een enorm publiek.

Highlight van het boek

Na drie dagen reageert Martien eindelijk op de voorleesactie van Genee. "Wij lagen helemaal in een deuk. Ja, werkelijk waar! Als dat de highlight is uit het boek, dan denk ik dat het niet ehhh… Net als de tv-carrière van mevrouw Van Eeden, dat is natuurlijk ook niet lekker gegaan”, vertelt hij aan RTL Boulevard.

Martien geeft toe

Martien geeft toe dat hij wel eens een nummertje heeft gemaakt op een parkeerplaats. Hij schaamt zich er overigens totaal niet voor. Het is volgens de gesjaalde wijnnipper ook al een lange tijd geleden. "Ja, zeker. Natuurlijk. Ik was 40 toen ik uit de kast kwam en wilde dat allemaal gaan ontdekken.”

Patty springt in de bres

Patty Brard, die groot fan is van de Meilandjes, heeft geen moeite met de onthulling. "Ik ben dol op de Meilandjes. Ik vind het een heerlijke familie en een ieder die naar doet over Martien, kan wat mij betreft de hik krijgen. Ik vind het gewoon heerlijke mensen. Echte oprechte mensen. Als we het over zijn s*ksleven gaan hebben… Ja, jongens, daar heeft hij zelf al van alles over gezegd.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties