Matthijs van Nieuwkerk gaat Lingo presenteren?!

Show & Tel
Matthijs van Nieuwkerk gaat Lingo presenteren?!
Show & Tel

Matthijs van Nieuwkerk gaat Lingo presenteren?!

Matthijs van Nieuwkerk gaat Lingo presenteren?!

In een recente onthulling heeft Wilfred Genee aangegeven dat Matthijs van Nieuwkerk binnenkort zal overstappen naar SBS6. Genee deed deze uitspraak tijdens een gesprek met de 538 Ochtendshow, naar aanleiding van een interview van Van Nieuwkerk met de Volkskrant.

De overstap

Genee stelde dat de overstap van Van Nieuwkerk naar SBS6 logisch is, gezien de recente aanstelling van Frans Klein als televisiedirecteur bij Talpa. "Frans Klein zal toch niet voor niets aangesteld zijn? Kom op, dat is een vriend van hem," zei Genee. Klein en Van Nieuwkerk hebben eerder samengewerkt bij de NPO, waar Klein werd beschuldigd van het beschermen van Van Nieuwkerk tijdens zijn tijd bij De Wereld Draait Door (DWDD).

De speculaties

Het nieuws komt te midden van aanhoudende speculaties en controverses rondom Van Nieuwkerk. Hij is recentelijk onder vuur komen te liggen voor zijn vermeende 'tirannieke' gedrag achter de schermen bij DWDD en zijn nieuwe programma, Matthijs Gaat Door. Genee suggereerde dat de overstap een 'één-tweetje' zou kunnen zijn tussen Klein en Van Nieuwkerk.

Toekomstige rol bij SBS6

Wat betreft de rol die Van Nieuwkerk zal spelen bij SBS6, daarover is nog veel onduidelijk. Genee opperde dat Van Nieuwkerk mogelijk de presentator zou kunnen worden van De Vooravond. "Niemand kan dat beter," zei hij. Er werd ook geopperd dat Van Nieuwkerk misschien de nieuwe Lingo-presentator kan worden, maar dat werd meer als een grap gezien.

Genee werd ook gevraagd of hij Van Nieuwkerk zou willen interviewen op tv. "Ja, ik weet niet of Matthijs daarvoor openstaat, maar ik ben wel benieuwd," antwoordde hij.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties