Max Verstappen wil niet dat zijn toekomstige kinderen gaan racen om déze reden

Show & Tel
Max Verstappen wil niet dat zijn toekomstige kinderen gaan racen om déze reden
Show & Tel

Max Verstappen wil niet dat zijn toekomstige kinderen gaan racen om déze reden

Max Verstappen wil niet dat zijn toekomstige kinderen gaan racen om déze reden

De vader van Max Verstappen krijgt momenteel een flinke lading stront over zich heen. Een interview met Max in China gaat behoorlijk viraal op X, waarin Max aangeeft dat hij zijn kinderen nooit dezelfde training zou geven als zijn vader hem eerder gaf. Sterker nog, hij zou zijn eigen kroost zelfs afraden om te gaan racen. "Is veel te stressvol."

Jos Verstappen, de verwekker van F1-wonder Max Verstappen, heeft de fans van zijn zoon flink in het harnas gejaagd. Zij denken dat Jos zoveel druk hem heeft uitgeoefend, dat Max zijn toekomstige kinderen van het racecircuit wil houden. "Hij is getraumatiseerd."

Geen racende mini-Max

Er gaat een video rond op X van een interview met Max in China. Daarin wordt Max gevraagd of hij zijn kinderen dezelfde training zou geven als zijn vader hem destijds gaf. Max trekt een scheve grijns en zegt: "Ik zal ze adviseren om GEEN racer te worden." De interviewer is in shock: "Waaaat?" Maar Max is zeker van zijn zaak: "Dat is veel minder stressvol." Max zou zelf dus niet de beruchte 'Jos-methode' toepassen.

Jos 'The Boss'

Nadat Jos zijn strakke racepak voorgoed weghing in 2003, begon hij zich te focussen op de kersverse carrière van zijn zoon. Het duo ging heel Europa door om finishlijnen te verslijten en dat ging meestal gepaard met een hoop vurigheid tussen de twee. Alles werd op alles gezet om de Formule 1 te bereiken en sinds dat moment maakten ze zich hard voor de wereldtitel. Inmiddels heeft Max deze op zijn naam staan, waaruit blijkt dat de harde aanpak van Jos zijn vruchten heeft afgeworpen.

Getraumatiseerd

X-gebruikers hebben ondanks het succes medelijden met Max. Hij zou volgens hen beschadigd zijn door de aanpak van zijn vader. "Max is duidelijk getraumatiseerd,'' schrijft iemand. Maar uit het interview blijkt dat Max een race-carrière niet volledig uitsluit voor zijn nakomelingen: "Als hij of zij echt de potentie heeft en ervoor wil gaan, dan natuurlijk."

Bekijk het interview hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties