Maxime Meiland en Yvonne Coldeweijer zijn blijkbaar dikke vriendinnen

Show & Tel
Maxime Meiland en Yvonne Coldeweijer zijn blijkbaar dikke vriendinnen
Show & Tel

Maxime Meiland en Yvonne Coldeweijer zijn blijkbaar dikke vriendinnen

Maxime Meiland en Yvonne Coldeweijer zijn blijkbaar dikke vriendinnen

Yvonne Coldeweijer is Nederland's meest bekende roddelista: bij de gemiddelde BN'er lopen de rillingen over de rug alleen al bij het horen van deze naam. Maar blijkbaar niet bij iedereen: Maxime Meiland prijst Yvonne deze week de hemel in in een interview aan het tijdschrift Grazia.

Waterval aan complimenten

Coldeweijer wordt door de Meiland-telg overspoeld door complimenten in dit interview, die de eerstgenoemde stoer en onafhankelijk noemt. "Yvonne is totaal onafhankelijk; ze heeft met niemand iets te maken en is nergens bang voor. Ik houd wel van die attitude, vind haar heel stoer." Maxime vindt dat het belangrijk is dat er types zijn zoals Yvonne: "Zij geeft tegenwicht aan de ouderwetse media, die dingen soms bewust niet brengen uit vriendjespolitiek."

Eerlijkheid

Yvonne is tenminste eerlijk en houdt niets achter, zo ook wat betreft vreemdgaande mannen en vrouwen. Maxime is het hier helemaal mee eens en zegt dat je niks te vrezen hebt als je maar in het gareel blijft lopen. "Vreemdgaan ís slecht, en als je bekend bent, weet je gewoon dat je het risico loopt dat dit uitkomt. Iedereen is nu bang voor Yvonne, daardoor wordt ze vaak in een slecht daglicht gezet, maar ik denk: als je niks verkeerd doet, heb je ook niks te vrezen, toch?"

Yvonne en Maxime dikke vriendinnen

De twee blijken zelfs nauw contact te hebben met elkaar: "Ze stuurt mij weleens berichten als de Mediacourant iets plaatst wat niet klopt. Een tijdje terug hadden ze geschreven dat ik in financiële nood zat, omdat ik mijn auto had verkocht. ‘Meid, dit is toch helemaal niet waar?’ stuurde Yvonne me, waarop ik reageerde: ‘Nee hoor, ik heb gewoon een nieuwe auto gekocht En dat plaatst ze dan om het recht te zetten, wat ik heel fijn vind." De Meiland-telg is wel erg aan het slijmen naar de roddelista toe: zou ze iets te vrezen hebben?

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties