Maxime Meiland promoot gekke one-night-stand-app

Show & Tel
Maxime Meiland promoot gekke one-night-stand-app
Show & Tel

Maxime Meiland promoot gekke one-night-stand-app

Maxime Meiland promoot gekke one-night-stand-app

Zolang Maxime Meiland de centen kan binnen harken, zegt ze geen 'nee'. Zo ook niet als ze de kans krijgt om een vuige app te promoten waarop mensen een eenmalige wip kunnen regelen. In haar instagramstory vertelt ze wild enthousiast over dit vernuftige stukje technologie.

"Ik krijg wel eens de vraag of ik ook op datingsapps heb gezeten,'' begint Maxime haar pleidooi. "Ja, ik heb zeker wel eens op datingapps gezeten. Ik zie natuurlijk heel vaak Fruitz voorbij komen..." En dáár valt de schunnige aap uit de mouw.

Genadeloze liefde

De realityster heeft een leuke deal gesloten met de matchmakers van Fruitz. In deze app kun je een bepaald type fruit selecteren. Wie bijvoorbeeld de druif aanvinkt, hunkert naar een prins of prinses op het witte pèrd. Iemand om mee te muilen onder het maanlicht en door bergen van rozenblaadjes te koprollen. Genadeloze liefde. Zoveel vlinders dat je misselijk wordt.

One night stand

Kies je de watermeloen, dan heb je behoefte aan een friend with benefits. Als in: theeleuten en een sporadische paalsessie. Klik je de op de perzik? Dan heb je binnen een paar swipes een papi of mami die je diezelfde avond weer op de taxi kan zetten. "Vind ik wel een heel goed concept omdat je aan kan geven waar je op zoek naar bent,'' zegt Meiland daarover.

Afslankthee

Het is niet de eerste keer dat Maxime zich laat lenen voor de promotie van twijfelachtige producten. Een tijd terug kreeg ze een hoop kritiek na het ophemelen van een afslankthee. Dit wondermiddel zou ‘twee tot acht centimeter buikomvang wegsnoepen'. Verschillende diëtisten spraken zich uit over de ongeloofwaardigheid hiervan.

Zo bemoeide ook Leroy van de Ree, van 'voedingsweetjes' op Instagram, zich met de heisa. ”Oh god, daar gaan we weer,” schreef hij met een clown emoji erachter. In zijn volgende story zegt hij: “Hoe kun je zo dom zijn om dit te promoten.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties