Meedogenloos: ex-huisvriendin Meilandjes gaat NOG een wraakboek uitbrengen

Show & Tel
Meedogenloos: ex-huisvriendin Meilandjes gaat NOG een wraakboek uitbrengen
Show & Tel

Meedogenloos: ex-huisvriendin Meilandjes gaat NOG een wraakboek uitbrengen

Meedogenloos: ex-huisvriendin Meilandjes gaat NOG een wraakboek uitbrengen

Wraaknemen is klaarblijkelijk een vorm van pure ontspanning voor Caroline van Eeden, de gedupeerde huisvriendin van de Meilandjes. Ze is namelijk bezig met het produceren van een tweede haatgids over de realityfamilie die haar zo hard liet vallen. "Nog een boek!"

Meer juice

In een groot interview met de Story laat Caroline opnieuw het achterste van haar tong zien. In geuren en kleuren vertelt ze hoe ze moest 'oprotten' uit Chateau Meiland. “Ik kreeg te horen dat Erica en Maxime mijn hele kamer hadden leeg gerausd, al m’n spullen op een berg hadden geflikkerd en aan al mijn privéspullen hadden gezeten.”

Maar waarom hebben Erica en Maxime haar spullen doorzocht? “Ze waren zeker naar iets op zoek. Maar dat gaat de schrijfster van mijn biografie, Valérie Lempereur, nog in een volgend boek prijsgeven.”

Over lijken gaan

Ja, je hoort het goed. Caroline heeft weer een schrijfster voor haar karretje gespannen om de Meiland-juice nog verder uit te melken. Haar eerste boek 'Nagejaagd' gaf haar schijnbaar niet de gewenste voldoening. “De rode draad door mijn boek is hoe je als familie iemand kapot kunt maken. Dat heeft de familie Meiland met maar liefst 34 mensen gedaan, onder wie ook familie! Over lijken gaan ze.”

Caroline wacht nog op medestanders. “Ik hoop dat van al die andere mensen die ze hebben beschadigd, er nog eens iemand opstaat om het verhaal te doen. Om te laten zien hoe ze zijn beschadigd door de familie.”

'Vier jaar lang mijn mond gehouden'

Wat drijft die Caroline toch om het onderste uit de kan te halen? “Voor mij geldt dat ik helemaal geen boek wilde schrijven hierover. Ik heb vier jaar lang mijn mond gehouden. Niets gezegd. Ook om kleine Claire te beschermen, de dochter van Maxime. Want dit verhaal gaat ook over kinderen.”

“Ik heb jarenlang empathisch vermogen gehad richting de kinderen. Maar nu zij in hun boeken en in interviews alles over mij hebben verteld, mijn hele leven op straat hebben gegooid, hoef ik niets of niemand meer te sparen.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties