Mensen gaan uit hun dak om look-a-like van Hans Teeuwen

Show & Tel
Mensen gaan uit hun dak om look-a-like van Hans Teeuwen
Show & Tel

Mensen gaan uit hun dak om look-a-like van Hans Teeuwen

Mensen gaan uit hun dak om look-a-like van Hans Teeuwen

Een oplettende Twitteraar spotte vandaag wel iets erg interessants: namelijk een foto die sprekend op welbekende komiek Hans Teeuwen lijkt. Maar niets is minder waar, het gaat in het echt namelijk om een foto van rocklegende Ozzy Osbourne.

Ozzy Osbourne

Ozzy is een wereldwijde legende die tijdens de jaren 70 bekend werd als leadzanger van de band Black Sabbath. Daarna nam hij de bijnaam Prince of Darkness aan. De zanger werd zelfs een reality-tv ster toen hij een eigen show kreeg genaamd The Osbournes waarin hij met vrouw Sharon en drie kinderen de boel behoorlijk op stelten zette.

Oude rocker

Maar waar hangt de rockster tegenwoordig uit? Hij is niet altijd een lieverdje geweest en kampte vroeger met heftige drugs- en alcoholproblemen. Hier is hij ondertussen van afgekickt, maar is wel gediagnostiseerd met de ziekte van Parkinson in 2019. De zanger doet het tegenwoordig dus rustig aan. Al deze strijden met zijn gezondheid hebben er wel voor gezorgd dat de voormalig energieke rocker er ook een paar jaartjes ouder uitziet: de grijze haren groeien weldadig uit zijn oude schedel, en Ozzy's gezicht staat er ook aardig vervallen bij.

Hans Teeuwen look-a-like

Wat wel frappant is, is dat hij in deze huidige staat dus sprekend op onze bloedeigen komiek Hans Teeuwen lijkt. Wat zegt dit over Hans dan? Twitteraar Ilja Edwards merkte dit op en kreeg al snel heel wat enthousiastelingen achter zich aan.

Reacties

Zo zegt de top comment: 'Whaaa! Ik zag eerst de foto en nog zonder de tekst gelezen te hebben, dacht ik dat ik het Hans Teeuwen zag' en degene daaronder 'Ik dacht echt even 'Goh, die Hans Teeuwen wordt snel oud, zeg!'' Welgeteld hebben de honderden reacties eenzelfde mening: de twee lijken als twee druppels water op elkaar. De zanger en Hans schelen bijna 20 jaar, en het valt te hopen dat Teeuwen ze toch iets beter op een rijtje heeft dan de Engelse rocker. Hij heeft zelf nog geen reactie gegeven op de trending tweet.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties