Monica Geuze barst in tranen uit bij talkshow

Show & Tel
Monica Geuze barst in tranen uit bij talkshow

Monica Geuze barst in tranen uit bij talkshow

Monica Geuze barst in tranen uit bij talkshow

Monica Geuze kwam onlangs in het nieuws toen ze aankondigde na 8 jaar succesvol vloggen te stoppen. Bovendien onthulde ze dat zij en haar partner Robbert Kroese hadden besloten hun relatie te beëindigen. Tijdens een optreden bij talkshow Jinek werd Monica emotioneel toen fans aangaven hoeveel bewondering ze voor haar hadden.

Op handen gedragen door fans

Het gesprek begon met een fan die vertelde dat hij Monica al drie jaar volgt en haar inspirerend vond omdat ze veel verschillende projecten tegelijk kan uitvoeren. Verder prees ze haar vriendelijkheid, niet alleen tegenover mensen die ze kent, maar ook tegenover vreemden; wat haar in volgens haar fans tot een echte powervrouw maakt.

Schuldig

De emotie van het moment was al snel te veel voor Monica, die in tranen uitbarstte bij de vriendelijke woorden. Ze bedankte de fan voordat ze zei hoe opgelucht ze was dat ze zich niet langer verplicht voelde om elk moment van haar leven te documenteren en zich schuldig voelde als iets niet met de kijkers werd gedeeld.

Monica Geuze over haar ex-vriend

Breken met haar vriend Robbert bleek moeilijk voor Monica; niet alleen vanwege het beëindigen van de relatie zelf, maar ook vanwege hoe dit de band tussen hun dochter Zara-Lizzy en hem in de toekomst zou beïnvloeden. Ondanks dat de situatie ongelooflijk moeilijk is voor alle betrokkenen, is Monica vastbesloten om een manier te vinden waardoor ze voor altijd een band met elkaar kunnen houden.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties