Monica Geuze gespot op first date met nieuwe liefde

Show & Tel
Monica Geuze gespot op first date met nieuwe liefde
Show & Tel

Monica Geuze gespot op first date met nieuwe liefde

Monica Geuze gespot op first date met nieuwe liefde

Monica Geuze heeft Rijk Hofman, met wie ze geregeld tongend gespot werd, ontvolgt op Instagram en vice versa. Waarom? Vermoedelijk zat de reden daarvoor tegenover haar in een restaurant afgelopen weekend. "Het was een groot succes."

Volgens Yvonne Coldeweijer had Monica afgelopen weekend een diner met een onbekende vent bij restaurant Le Forel. "Hij heet Dave en hij is (denk ik) ondernemer,'' meldt ze op haar roddelkanaal.

'Erg naar hun zin'

Het was de eerste date van Monica en Dave en meteen een daverend succes. "Want ze leken het erg naar hun zin te hebben en zaten er zelfs om 23:30 nog!,'' vertelt het juice-orakel. Is Rijk Hofman dan officieel afgeschreven? "Monica en Rijk worden ook nog steeds erg vaak samen zoenend gespot… Een aantal weken geleden maakte Rijk bekend dat daar geen relatie in zit. Benieuwd of Rijk zijn plekje nu langzamerhand zal worden ingenomen…”

Wetsuit

Waar Geuze en Hofman geen Insta-vrienden meer zijn, volgen Dave en Mo elkaar wél. Dave heeft weliswaar een afgeschermd profiel, maar zijn profielfoto verraadt dat we met een sportieve knaap te maken hebben. Hij poseert namelijk aan een strand in een wetsuit. Meneer zou dus zomaar een prof kitesurfer, oesterduiker, of fervent supper kunnen zijn. Hij heeft er in ieder geval een hele avond over kunnen vol lullen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties