Monique Smit pikt twee jonge adonissen op

Show & Tel
Monique Smit pikt twee jonge adonissen op
Show & Tel

Monique Smit pikt twee jonge adonissen op

Monique Smit pikt twee jonge adonissen op

Monique Smit had het wel héél erg druk afgelopen carnaval. Gelukkig is de vrouw een onuitputtelijke bron van energie. Niet alleen moest de Hieperdepiep-zangeres maar liefst 11 shows geven verspreid door Brabant, na afloop heeft ze bij een pompstation onderweg nog even haar kansen berekend bij wat piepjong scharrelvlees.

Machtspositie

"Jezus, wat kom je nou tegen bij het tankstation. Wat zijn jullie mooi. Waar gaan jullie heen?," vraagt Monique in een filmpje op haar TikTok-account. Voor haar staan twee ontiegelijk jonge knapen in Romeins tenue. Het is maar goed dat Smit een vrouw is en niet toevallig Marco B. heet, anders was dit mogelijk een gevalletje voor detentie geweest. De jochies zijn namelijk helemaal ondersteboven wanneer ze ontdekken dat de vrouw die hun aanspreekt, de enige echte Monique Smit is (kuch...machtspositie!!!)

Gezellig op de achterbank

Vervolgens gluren de jongens bij Monique's auto naar binnen om te kijken of Jan zich ook ergens verscholen houdt. Maar nee, die ligt waarschijnlijk fans uit elkaar te trekken in een hotel verderop. Uiteindelijk blijkt dat de Romeinse spetters opzoek naar een lift richting Eindhoven, maar Mo komt daar juist net vandaan en gaat richting Utrecht. Erg jammer, anders had het nog wel eens bijzonder gezellig kunnen worden op de achterbank.

'Die ene in clownspak'

En wat blijkt uit de reacties onder de video? Dat Mo nóg meer verklede snuiters heeft aangesproken. "Ik was die ene in dat clowspak binnen in het tankstation,'' schrijft ene Kasper. Daarop reageert de zangeres met een lachende emoji. Veelbetekenend. Een leuk onderonsje in de benzinepomp? Of heeft die verdwaalde clown wél een fijne lift gehad van tante Mo?

Bekijk hieronder Flirty Monique in haar natuurlijke habitat:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties