Nederlandse rapper lekt pikante foto met Yolanthe Cabau

Show & Tel
Nederlandse rapper lekt pikante foto met Yolanthe Cabau
Show & Tel

Nederlandse rapper lekt pikante foto met Yolanthe Cabau

Nederlandse rapper lekt pikante foto met Yolanthe Cabau

Vorige week werd nog gespeculeerd dat Yolanthe voortaan van de vrouwenliefde is, maar na het zien van onderstaande foto blijft er werkelijk niets van deze aanname over. Op het expliciete kiekje zien we de presentatrice bij een rapper op de bank liggen, gekleed in slechts een visnetje. "Hij heeft echt gewonnen."

Het liefdesleven van Yolanthe gaat werkelijk alle kanten op. Toch lijkt het te eindigen waar het allemaal ooit begonnen is: rappers. In 2006 vond ze de liefde bij Bart Zeilstra (beter bekend als Baas B.) en nu heeft ze opnieuw een ritmische dichter om haar vinger gewonden. Dit keer gaat het om niemand minder dan Frenna.

Pikante foto

Het experimenteren met de medevrouw is van korte duur geweest voor de presentatrice. Afgelopen week stond ze nog intiem met een dame onder een waterval, maar nu is het Frenna die er met de winst vandoor gaat. Niet alleen plaatst hij een foto waar ze hand in hand lopen, er is ook een foto verschenen waarop Yolanthe in een pikant setje bij hem op de bank zit.

'Bro, laat je dit gebeuren?'

Het opvallendste zijn nog de reacties onder de foto. Velen taggen Wesley Sneijder, de voetballer die Yolanthe eerder bedroog en haar meerdere malen smeekte om bij hem terug te komen. "Yo Wes, laat je dit gewoon gebeuren maatje?," schrijvend mensen grappend. "Bro, let op je spullen,'' richt een ander zich tot Frenna. Hij doelt hiermee op het gerucht dat Yolanthe het huis van Jan Smit heeft leeggeroofd na hun breuk. Volgens de moeder van Jan ging het om 'kandelaars, servetten, handdoeken, kaasschaven en kerstballen.' Toch gelooft niet iedereen in een serieuze relatie tussen de twee. "Sowieso voor een videoclip,'' schrijft iemand. Anders mag Frenna wel gaan investeren in een goed alarmsysteem.

Bekijk het pikante kiekje hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties