Nicol Kremers heeft een gigantisch probleem met justitie

Show & Tel
Nicol Kremers heeft een gigantisch probleem met justitie
Show & Tel

Nicol Kremers heeft een gigantisch probleem met justitie

Nicol Kremers heeft een gigantisch probleem met justitie

Nicol Kremers, de ex-partner van zakenman Peter Gillis, staat op 10 oktober voor de politierechter. Ze wordt beschuldigd van het weigeren van een bloedproef na haar arrestatie in maart. De politie vermoedde dat ze onder invloed was van alcohol of mogelijk drugs.

In de achtervolging

Op 6 maart zette de politie de achtervolging in op een auto die vermoedelijk werd bestuurd door iemand onder invloed. Na een korte achtervolging werd de auto aan de kant gezet en bleek Nicol Kremers achter het stuur te zitten. Volgens de politie maakte ze een zeer emotionele en angstige indruk. Ze beweerde zelfs dat ze het leven niet meer zag zitten.

Op de vlucht voor Peter Gillis

Tijdens haar verhoor vertelde Kremers dat ze op de vlucht was voor haar ex-partner Peter Gillis die haar voortdurend zou mishandelen. De politie overwoog ook de mogelijkheid dat ze onder invloed kon zijn van drugs. Echter weigerde Kremers een bloedproef waardoor het onmogelijk werd om vast te stellen of ze had gedronken of drugs had gebruikt.

Moeilijke fase

"Weigeren van een bloedonderzoek is een zwaarder vergrijp dan rijden onder invloed", aldus een woordvoerder. Dit is de reden dat Nicol Kremers nu voor de rechter moet verschijnen. Haar advocaat Sébas Diekstra bevestigt dat ze voor de rechter zal staan en voegt toe dat Nicol in een moeilijke fase van haar leven zat ten tijde van het incident.

Het is nog onduidelijk welke straf haar te wachten staat als ze schuldig wordt bevonden.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties