Olof en Anne volgend jaar te zien in Nederlandse speelfilm

Show & Tel
Olof en Anne volgend jaar te zien in Nederlandse speelfilm
Show & Tel

Olof en Anne volgend jaar te zien in Nederlandse speelfilm

Olof en Anne volgend jaar te zien in Nederlandse speelfilm

Het is mogelijk de collaboratie van de eeuw: 'niks mis mee'-Olof en spiritueel hoogvliegster Anne, samen schitterend op het witte doek. Producent Dutch Filmsworks komt met een romantische comedy en heeft daarbij een rol in petto voor de meest iconische deelnemers van B&B Vol Liefde. Volgend jaar gaat de film in première en het belooft een ware kaskraker te worden.

Het plot

De Nederlandse film draait om workaholic Sarah. Wanneer het stadsmeisje op de bed and breakfast van haar tante past, ontdekt ze of het leven tussen de kippen in een Gronings dorp haar gelukkig maakt. De hoofdrollen worden belichaamd door Sanne Langelaar, Mingus Dagelet en Oscar Aerts.

Op zoek naar hartstocht

Olof en Anne zagen we dit jaar in het derde seizoen van datingshow B&B Vol Liefde. Beiden begonnen ze vol goede moed aan een reis op zoek naar hartstocht. Olof had graag zijn pensioenjaren willen slijten in het tropische paradijs van paradepaard Marian, waar Anne het liefst tot in den treuren tantrisch wou dansen met de betoverende Waltár.

Geen succes

Beiden trokken met een hoop warme herinneringen weer huiswaarts, maar hun hunkering naar de liefde bleef onverzadigd. Volgens Walter zat Anne vooral teveel in haar mannelijke energie en figureerde zij niet als de gebroken vrouw die hij onder zijn vleugels kon nemen. Olof vertrok met opgeheven kin uit de villa van Marian en wist de eer aan zichzelf te houden. Hij had het donkerbruine vermoeden dat zij de voorkeur gaf aan gelikte salesman Ed. Zijn intuïtie bleek het bij het rechte eind te hebben.

'Dat wordt top!'

Toch heeft hun deelname iets opgeleverd: een hoop internetfaam en nu ook een rol in een speelfilm. Wat vinden ze daar eigenlijk zelf van? "Niks mis mee,'' als het aan Olof ligt. "Nee, dat wordt top! Iedereen gaan kijken!" Wanneer gevraagd wordt wat hun rol gaat inhouden, blijft Anne vaag. "Ja, dat kan een echtpaar zijn. Of goede vrienden." Ze wilt daarnaast de kijkers meegeven dat het leven een feestje is en dat ze vooral moeten blijven dansen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties