Om te kotsen: Olcay Gulsen en Ruud de Wild weer bij elkaar

Show & Tel
Om te kotsen: Olcay Gulsen en Ruud de Wild weer bij elkaar
Show & Tel

Om te kotsen: Olcay Gulsen en Ruud de Wild weer bij elkaar

Om te kotsen: Olcay Gulsen en Ruud de Wild weer bij elkaar

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn zo'n vijf maanden geleden uit elkaar gegaan. Toch blijven de modepoes en de plaatjesspinner elkaar geregeld opzoeken. Gisteren hadden de twee weer een afspraakje en deze avond is onverwachts 'spetterend' afgelopen. Ze hebben de slaapkamer niet eens gehaald.

Overgeven

In een video op TikTok vertelt Olcay dat ze gister haar ex over de vloer had voor een zelfgemaakt etentje. Gulsen had een complimentje vast niet vervelend gevonden. Helaas kreeg de keukenprinses een heel andere reactie op haar met liefde bereidde maal.

Oké, Ruud had gewoon eerlijk kunnen zeggen dat de piepers te lang waren doorgekookt. In plaats daarvan besloot hij zijn mening iets explicieter duidelijk te maken. Namelijk door de muren van Olcay's grachtenpand met gal te beschilderen. "Ruud voelde zich niet lekker en heeft later overgegeven,'' vertelt Olcay. "Weet niet of dat door mijn kookkunsten komt, maar goed." Aan zelfreflectie geen gebrek.

Vervreemden

De ex-geliefden zien elkaar nog erg vaak, vertelt Olcay in de video op TikTok. Ze draagt een smoezelige badjas met een verdachte bruine vlek in de kraag. (Betaal jij de stomerijkosten, Ruud?) Ondanks het feit dat ze veel afspreken, merkt Olcay dat ze snel van elkaar vervreemden.

Ruud aan het daten

"Je kent elkaar al zo onwijs lang en deelt lief en leed met elkaar, maar als je dan uit elkaar gaat, ga je zo snel je eigen leven weer leiden,'' omschrijft Olcay de situatie. "Ik vroeg Ruud of hij iemand aan het daten was. Hij zei dat hij daar geen antwoord op wilde geven." Ze constateert dat ze beter af zijn zonder elkaar, ondanks dat ze veel van elkaar houden.

Olcay vertelt over hun huidige verhouding en het gespetter van Ruud in de video beneden:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties