Omstanders incident Joost Klein beschrijven wat er werkelijk is gebeurd

Show & Tel
Omstanders incident Joost Klein beschrijven wat er werkelijk is gebeurd
Show & Tel

Omstanders incident Joost Klein beschrijven wat er werkelijk is gebeurd

Omstanders incident Joost Klein beschrijven wat er werkelijk is gebeurd

Inmiddels lijkt het een soort digitaal duel dat is opgesplitst in twee kampen: mensen die Joost Klein met hun leven verdedigen en beweren dat hij onschuldig is, en een kamp dat zijn diskwalificatie terecht vindt en beweert dat het verhaal nog een staartje krijgt. Een Zweedse krant heeft dat staartje nu gevonden. Zij vroegen omstanders van het incident om hun verhaal te doen. "Geraakt met vuist!"

De diskwalificatie van Joost Klein is werkelijk niemand ontgaan. Na een incident met een opdringerige cameravrouw, mocht hij niet langer participeren aan de finale van het Eurovisie Songfestival 2024 in het Zweedse Malmö. Maar wat heeft zich nu écht afgespeeld achter de schermen?

Omstanders incident spreken zich uit

Het verhaal gaat dat Joost niet gefilmd mag worden na zijn optredens, omdat de afsluiting van zijn nummer erg emotioneel is. Een cameravrouw zou zich ongeacht deze afspraak bij hem hebben opgedrongen en gestaag hebben doorgefilmd. In reactie hierop zou Joost 'een dreigende beweging' richting haar hebben gemaakt. Er werd door de AVROTROS benadrukt dat er géén fysiek contact geweest is tussen Joost en deze cameravrouw. Maar een Zweedse krant heeft verhaal gehaald bij omstanders van het incident, en die beweren anders.

Joost toont berouw

De Zweedse krant Aftonbladet zegt dat Joost de waarheid heeft opgebiecht bij de politie tijdens de verhoring. Hij zou ontzettend veel stress hebben ervaren vanwege de rondcirculerende fotograferen. Dat zat hem op een gegeven moment zó hoog, dat hij een gebalde vuist hefte richting een cameravrouw. Daarbij zou hij de cameravrouw per ongeluk hebben geraakt en haar camera hebben beschadigd. Direct hierna zou Joost enorm veel berouw hebben getoond achter de schermen: “Het spijt me, het spijt me…” Hij was zelf ook geschrokken van zijn reactie, zo meldt de krant. “Dat had niet mogen gebeuren'' citeren ze zijn woorden. Welke versie van het verhaal waar is, is vooralsnog niet zeker.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties