Ophef om roekeloos gedrag B&B Vol Liefde-Amy Rose: 'Je bent toch zwanger?'

Show & Tel
Ophef om roekeloos gedrag B&B Vol Liefde-Amy Rose: 'Je bent toch zwanger?'
Show & Tel

Ophef om roekeloos gedrag B&B Vol Liefde-Amy Rose: 'Je bent toch zwanger?'

Ophef om roekeloos gedrag B&B Vol Liefde-Amy Rose: 'Je bent toch zwanger?'

Amy Rose, de frivole deerne die het hart van makelaar Saul veroverde in B&B Vol Liefde, is in verwachting van een liefdesbaby. Dat kan werkelijk niemand ontgaan zijn, want sindsdien bombardeert ze het internet met foto's van haar opgezwollen buik. Hartstikke leuk natuurlijk, maar nu is er plots een foto verschenen waarop de realityster aan een mokerdikke sigaar loopt te trekken. Hoopt Amy Rose een maffiabaas te baren?

Ingetrokken bij Saul

Amy Rose is zo drachtig als maar zijn kan en dit deelt ze dan ook graag met haar volgers. Vorig jaar is ze bij Saul ingetrokken in Zwitserland, waar de twee elkaar door weer en wind warm moesten houden. Wanneer elektrische dekentjes en skipakken van Goldbergh niet meer werken, dan wil men nog wel 's op elkander kruipen. Zo gaan die dingen.

Commentaar op zwangerschap

Eerder liet Amy weten het commentaar op de grootte van haar buik niet te waarderen. Veel mensen hadden namelijk gereageerd dat haar buik buitenproportioneel groot zou zijn. Zo zeiden ze dingen als: "Wordt het een tweeling?" Amy zegt hier niet van gediend te zijn en stelt dat iedereen op 'haar eigen manier zwanger is'.

'Was je niet zwanger?'

Zo is de realityster ook op 'haar eigen manier' zwanger: tonnetjerond en met een sigaar in de mond. Op Instagram heeft ze een nieuwe reeks foto's geplaatst die een hoop ophef veroorzaken. "1 jaar jij&ik. 1 jaar onvoorwaardelijke liefde naar elkaar toe. 1 jaar vol herinneringen. 1 jaar en nog voor altijd te gaan. Dankjewel mijn lieve Saul en liefste papa to be. We houden van jou,'' schrijft Amy bij selfies van haar en Saul. Op de foto's is te zien hoe ze aan een ferme sigaar zuigt. "Was je niet zwanger?,'' reageert een verwarde volger.

Gelukkig laat Amy nu weten dat het om oude foto's gaat, uit de tijd dat ze nog onbevrucht en onbezonnen was. Dat mogen we dan alleen maar hopen!

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties