Opiniemaker sloopt Eva Jinek: 'Ze komt me de strot uit!'

Show & Tel
Opiniemaker sloopt Eva Jinek: 'Ze komt me de strot uit!'

Opiniemaker sloopt Eva Jinek: 'Ze komt me de strot uit!'

Opiniemaker sloopt Eva Jinek: 'Ze komt me de strot uit!'

In het interview van Eva Jinek met André Hazes eerder deze week werd een hoop gezegd, maar echt kritisch noten werden er niet gekraakt, vindt opiniemaker Harry Vermeegen. Hij zegt dat ze zó diep gezonken is, dat zelfs een onderzeeër er niet meer bij kan.

In zijn vlog laat journalist en programmamaker Harry Vermeegen weinig heel van het Jinek-interview: "Dit was natuurlijk één grote promotie voor Holland Zingt Hazes en voor Videoland, zo zit dat in elkaar. Maar goed, wij weten natuurlijk al heel lang dat die familie Hazes heel sneu is. Daar hebben we niets nieuws gehoord." Vermeegen vervolgt: "Jinek was ooit het nieuwe journalistieke gezicht van Nederland, de nieuwe Jeroen Pauw. Daar hadden we grote verwachtingen van. Die ging naar RTL en die verkoopt daar bij de commerciële ziel en zaligheid, vrienden. Voorkomen klaar!"

Afgesproken werk

Harry hakt ook nog even in op de gestelde vragen: "Het enige wat zij daar nog loopt te doen is promo's maken voor RTL en promo's maken voor Videoland. En voor de rest alleen maar zogenaamd alleen maa scorende itempjes. Het komt me heel erg de strot uit." [...] "Gaat ze daar dus met die Dreetje een heel ingestudeerd verhaaltje houden. Het is allemaal afgesproken, want er werd nooit doorgevraagd. Want als hij bijvoorbeeld zegt 'ik helemaal geen contact meer met m'n moeder', dan moet die Jinek - als je dan toch aan flauwekul doet - doorvragen en een flauwekul-vragen stellen die iedereen wil horen! Zelfs in die flauwekul faalt ze nog."

Vermeegen tot slot: "Jinek is zo zwaar gezonken en zo zwaar gezakt, die kunnen ze zelfs met een onderzeeër niet meer terugvinden."

Bekijk de rant van Harry Vermeegen hieronder:

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties