Opnieuw doodsbedreiging voor Dennis Schouten

Show & Tel
Opnieuw doodsbedreiging voor Dennis Schouten
Show & Tel

Opnieuw doodsbedreiging voor Dennis Schouten

Opnieuw doodsbedreiging voor Dennis Schouten

Dennis Schouten, de 27-jarige presentator en oprichter van het platform RoddelPraat, heeft opnieuw een doodsbedreiging gekregen via zijn Instagram.

Einde van leven

'Een lieve bedreiging', schrijft Dennis op zijn Instagram Stories. We zien een een screenshot van het bericht waarin hij bedreigt wordt. 'Ik vermoed dat als u doorgaat met deze akelige video’s dat dit het einde van uw leven wordt”, begint het bericht. 'U loopt een intens risico dat u en uw familie iets overkomt', schrijft de bedreiger. Volgens hem is Dennis zijn eigen graf aan het graven voor hem en zijn familie en denkt hij dat Schouten dit helemaal niet realiseert.

Geen milde uitspraken

'Er hoeft maar één ‘slachtoffer’ uit uw programma bijvoorbeeld maar €2000 aan een Rotterdammer of Amsterdammer te betalen en uw vredige leven of dat van uw familie is ten einde', gaat de bedreiger verder. 'Ik heb het idee dat u de levensgevaarlijke mentaliteit van de Nederlandse 'achterstandswijken' niet realiseert. Voor mij bestaat de vraag niet of u sterft maar wanneer. Ik adviseer u om er zo spoedig mogelijk mee te stoppen als u van uw familieleden houdt'. Geen milde uitspraken, dus.

Bedreigingen

Het frappante is dat de berichtgever wel nog even met een vriendelijke toon afsluit: 'Ik gun u het beste in het leven en zal bidden voor een goed einde'. Het is niet de eerste keer dat de presentator bedreigd werd. Afgelopen maart is hij zelfs in een kroeg in zijn gezicht gestoken met een mes: 'Terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting op onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed.. Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland', zo liet de controversiële presentator weten op Instagram.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties