Opnieuw een BN'er op cover van Playboy: 'Mooie vrouw die Davina Michelle!'

Show & Tel
Opnieuw een BN'er op cover van Playboy: 'Mooie vrouw die Davina Michelle!'
Show & Tel

Opnieuw een BN'er op cover van Playboy: 'Mooie vrouw die Davina Michelle!'

Opnieuw een BN'er op cover van Playboy: 'Mooie vrouw die Davina Michelle!'

Davina Michelle, een van de knapste zangeressen die Nederland rijk is, ziet zichzelf wel pronken op de cover van het geroemde blootblaadje. "Ik zeg geen nee!"

Dit liet ze weten in een hilarische uitzending van Ik Hou van Holland, waarin Linda de Mol haar stevig aan de tand voelde in een rondje 'Geen ja, geen nee, geen uhm.' Tijdens dit spel mag Davina, je raadt het al, op geen enkele vraag 'ja', 'nee' of 'uhm' antwoorden. Maar wanneer Linda wil weten of Michelle in de Playboy wil staan, reageert de zangeres met grote overtuiging dat ze 'geen nee zou zeggen'. Whoops.

Playboy-debuut voor Davina

Presentatrice Linda de Mol vroeg de zangeres 90 seconden lang het hemd van het lijf in Ik Hou van Holland. Nu blijkt dat Michelle dat hemd liever uittrekt voor de lens van een Playboy-fotograaf. "Ik las ergens dat je het leuk zou vinden om in de Playboy te staan,'' merkt Linda op. "Ik zeg geen nee,'' antwoordt Davina stellig. Binnen een seconde beseft ze dat ze zich versproken heeft, waarna ze in lachen uitbarst.

Het vragenspel heeft ze wellicht verpest, maar haar kans op een Playboy-debuut absoluut niet. Kijkers reageren namelijk dolenthousiast op haar onthulling. Zij zien de zangeres maar al te graag terug in het naaktkrantje. "Mooie vrouw is Davina! Ik zou haar best een shoot voor de @playboy_nl zien doen. Stoer dat ze op nationale televisie durft te zeggen in het blootblad te willen. Toffe chick zeg", schrijft iemand onder het fragment.

BN'ers op cover

De redactie van Playboy probeert het tijdschrift weer op de kaart te zetten door verschillende BN'ers op de cover te knallen. Zo schitterde eerder Jaimie Vaes op de voorkant en was het daarna de beurt aan Nicole Kremers om naakt te poseren. Nu onthult Davina Michelle dat ze dit zichzelf ook wel ziet doen.

Bekijk hieronder de hilarische beelden:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties