Oud-beveiliger Beatrix vertelt: 'Kon haar wel vermoorden!'

Show & Tel
Oud-beveiliger Beatrix vertelt: 'Kon haar wel vermoorden!'
Show & Tel

Oud-beveiliger Beatrix vertelt: 'Kon haar wel vermoorden!'

Oud-beveiliger Beatrix vertelt: 'Kon haar wel vermoorden!'

Johan Derksen heeft wat inside information weten te scoren over prinses Beatrix en concludeert hieruit dat ze eigenlijk een soort gekroond serpent is. Op nationale televisie onthult hij dat haar voormalig beveiliger haar wel 'kon vermoorden!'

Prinses Beatrix is exact 33 jaar koningin der Nederlanden geweest en was bij talloze mensen ongelofelijk geliefd. Johan Derksen is er nu om dit rozekleurige beeld te ontkrachten. "Ik heb haar nooit sympathiek gevonden,'' zegt hij over de troonzittende tang in Vandaag Inside. "Ik kan wel even een anekdote vertellen: ik had een beveiliger en voordat hij mij beveiligde, heeft hij jarenlang Beatrix en Juliana beveiligd."

'Kun je d'r wel vermoorden!'

Wat heeft die beveiliger allemaal onthult over 'ons' Bea? “Hij zegt: ‘Ik stond een keer met m’n gezin met de auto al ingepakt om op vakantie te gaan: alarm. We moesten ogenblikkelijk met loeiende sirenes naar Drakensteyn, naar Beatrix. En toen kwamen we daar en ze wou een half uurtje gaan zwemmen.’ Hij zegt: ‘Dan kun je d’r wel vermoorden.’”

Haar voorganger, Juliana, was veel sympathieker, aldus deze beveiliger tegen Johan. “Die vertelde: ‘Juliana was een schat van een vrouw en had met de kerst altijd een klein cadeautje voor al die beveiligers.’”

Een nare vrouw

Wilfred Genee schrikt van die opmerking over dat de beveiliger Beatrix ‘wel kon vermoorden’. “Dat heeft hij niet gedaan, neem ik aan?”

Johan: “Nee, natuurlijk. Je moet paraat zijn, hè, als er alarm is, maar dat was een nare vrouw om mee om te gaan en die uitstraling heeft ze ook. Ik weet nog wel dat ze een keer een nieuw regeringstoestel heeft besteld en de kleur van de nieuwe bekleding stond haar niet aan. Toen moest de bekleding eruit en gesloopt worden en zij moest nieuwe bekleding.”

Betrouwbare bron

Wilfred vindt het opvallend hoe spraakzaam de ex-beveiliger van het Koningshuis kennelijk is. “Dat komt ook van die bewaker of niet?”

Johan: “Nee, nee, dit weet ik uit eigen informatie. Doorgaans betrouwbare bron.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties